Nieuws

Er zijn op dit moment geen artikelen over dit onderwerp beschikbaar.

Fotoalbum Woudenberg

Agenda

 1. BoekStart Babyfestijn

  Zaterdag 2 maart organiseert de Bibliotheek Eemland het gratis BoekStart Babyfestijn op alle vestigingen. Om 11.00 uur start de workshop Voorlezen voor baby’s in de vorm van een interactieve babyquiz....

  11:00

  Alle vestigingen

  za 02 mrt

 2. Lezing: Griet op de Beeck

  De Vlaamse schrijfster Griet Op de Beeck komt op uitnodiging van Rotary, de Bibliotheek Eemland en de Bibliotheek Scherpenzeel maandagavond 25 maart om 20.00 uur in Hotel Restaurant Schimmel in Woudenberg....

  20:00

  Hotel Schimmel

  ma 25 mrt

Meer

Kom naar het voorlezen!

Eén keer in de twee weken op woensdag van 15:00 - 16:00 uur lezen we voor in de Bibliotheek Woudenberg! Dus kom en laat uw kind(eren) genieten van een mooi verhaal!

Hebt u een vraag over Eemland?

Hebt u een vraag over de geschiedenis van Eemland? Dan kunt u die nu via onze site rechtstreeks stellen aan een medewerker van het Archief. U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord!

Partners in het Cultuurhuis

Laat uw stem horen!

De mening van klanten is voor ons van groot belang. Daardoor kunnen wij onze dienstverlening waar nodig aanpassen en verbeteren.

Vandaag open in Woudenberg

Mijn menu

Verleng uw geleende materialen en/of beheer uw persoonlijke gegevens.

Gratis Wifi

U kunt in de bibliotheek gratis gebruikmaken van ons draadloos netwerk "Eemhuis-gast". Na inloggen dient u wel in de browser nog akkoord te gaan met de voorwaarden.