Word Taalcoach!

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die anderstaligen in Woudenberg wil helpen bij het beter leren spreken en verstaan van de Nederlandse Taal.

Fotoalbum Woudenberg

Agenda

 1. Meespeelvoorstelling Moppereend (3-7)

  Op woensdag 29 januari is er vanwege De Nationale Voorleesdagen een Meespeelvoorstelling met het thema Moppereend in de Bibliotheek Woudenberg. Deze voorstelling, voor peuters en kleuters, wordt gegeven...

  Van 16:15 tot 16:45

  de Bibliotheek Woudenberg

  wo 29 jan

 2. Lezing: Ronald Giphart

  Tijdens de Boekenweek komt Ronald Giphart op 9 maart voor een lezing naar Hotel Schimmel in Woudenberg. Giphart is auteur van onder andere 'Phileine zegt sorry', 'Ik omhels je met duizend armen' en 'Troost'....

  20:00

  Hotel Schimmel / Schimmel 1885 (Woudenberg)

  ma 09 mrt

Meer

Kom naar het voorlezen!

Eén keer in de twee weken op woensdag van 15:00 - 16:00 uur lezen we voor in de Bibliotheek Woudenberg! Dus kom en laat uw kind(eren) genieten van een mooi verhaal!

Hebt u een vraag over Eemland?

Hebt u een vraag over de geschiedenis van Eemland? Dan kunt u die nu via onze site rechtstreeks stellen aan een medewerker van het Archief. U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord!

Partners in het Cultuurhuis

Vandaag open in Woudenberg

Mijn menu

Verleng uw geleende materialen en/of beheer uw persoonlijke gegevens.

Gratis Wifi

U kunt in de bibliotheek gratis gebruikmaken van ons draadloos netwerk "Eemhuis-gast". Na inloggen dient u wel in de browser nog akkoord te gaan met de voorwaarden.