DigiTaalhuis Woudenberg

Leer beter lezen, schrijven, de Nederlandse taal spreken of de computer gebruiken

Wil je beter leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal oefenen? Kom dan naar DigiTaalhuis Woudenberg in de Bibliotheek Woudenberg. 

Open op:

  • maandag van 13.00 - 15.00 uur
  • dinsdag van 19.00 - 21.00 uur

Of bel of WhatsApp 06 57199857

of mail naar DigiTaalhuisWoudenberg@bibliotheekeemland.nl
Wil je liever teruggebeld worden, vul dan het formulier in.

Tijdens de schoolvakanties is het DigiTaalhuis gesloten.


Taalcafé

In het Taalcafé oefen je de Nederlandse taal. Dit doe je samen met vrijwilligers door gesprekken of taalspelletjes. Ook als je een cursus Nederlands of NT2 hebt gevolgd, kun je in het Taalcafé oefenen wat je geleerd hebt.

Meedoen is gratis. Aanmelden kan tijdens het spreekuur.

  • maandag van 13.00 - 15.00 uur
  • dinsdag van 19.00 - 21.00 uur

Cursus Beter leren schrijven

In de cursus Beter leren schrijven ga je oefenen met het schrijven van een kaartje, een brief, het invullen van een formulier, het schrijven van een mail of een WhatsApp-bericht. De cursus start maandag 29 augustus en bestaat uit 10 lessen. Meedoen is gratis!

De cursus wordt gegeven door Monique Oechies. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar m.oechies@gmail.com of app 0649842563.

Meer informatie

Online Taalcafé

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé met taaldocent Emma van Ameijde, vrijwilligers en andere deelnemers. Vanuit je eigen huis of waar je ook bent. Op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Naar het Online Taalcafé


Online oefenen

Online de Nederlandse taal oefenen

Ook online kun je Nederlands oefenen. Bekijk de filmpjes en oefen Nederlandse woorden. Wil je oefenen met het lezen in de Nederlandse taal? Lees dan via de Slimme Nieuwslezer of lees de verhalen. Ook als je een cursus Nederlands of NT2 volgt, kun je met deze tips verder oefenen.

Naar het online aanbod