Zadenbieb

Na het succes van de Zadenbieb in de Bibliotheek Leusden wordt de Zadenbieb uitgebreid naar de Bibliotheek Baarn en Woudenberg. Hier kan je kosteloos zaden lenen en ruilen voor in de tuin of moestuin. Kom gratis zaden lenen, oogst zaden van de sterkste plant en breng de zaadjes weer terug voor andere gebruikers!

We zijn hiermee vorig jaar gestart naar voorbeeld van en in samenwerking met Stichting Zadenbibliotheek Fryslân. De Zadenbieb is opgericht vanwege het Internationaal jaar van de Plantengezondheid. De FAO heeft 2021 tot het Internationale jaar van Groente en Fruit uitgeroepen. Daar sluiten deze zadenbibliotheken goed bij aan.

Hoe werkt de Zadenbieb

Haal eenvoudig je zaden op in de Bibliotheek Baarn, Leusden of Woudenberg.

Zaden lenen

Aanmelden voor de Zadenbieb

Meld je aan door dit registratieformulier in te vullen en te mailen naar zadenbieb@bibliotheekeemland.nl of door een registratieformulier in te vullen in de Bibliotheek Baarn, Leusden of Woudenberg.

Registratieformulier

Activiteiten Zadenbieb

Alle activiteiten van de Zadenbieb

Tips van onze redactie

Meer boeken over moestuinieren

Meer weten over moestuinieren?

Wij hebben een aantal handige links verzameld waar u extra informatie vindt.

Bekijk alle links

Meer weten over moestuinieren

KennisCloud

Heb je vragen over de Zadenbieb, of wil je anderen helpen door jouw kennis te delen? Schrijf je dan in voor KennisCloud!

KennisCloud is het netwerk waarin personen, community’s en organisaties elkaar online én offline vinden om te discussiëren over actuele, maatschappelijk relevante thema’s. Praat mee over thema's die jou interesseren, vind antwoorden op vragen die je niet via Google kunt vinden en maak kennis met het netwerk dat jou verder kan brengen.