DigiTaalhuis Amersfoort

Leer beter lezen, schrijven, de Nederlandse taal spreken of de computer gebruiken


Wil je beter leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal oefenen? Of wil je de computer leren gebruiken? Kom dan naar DigiTaalhuis Amersfoort in het Eemhuis. Bezoek het spreekuur waar je gratis advies krijgt van een deskundige medewerker.

Op dinsdag 9.30 - 11.00 uur of vrijdag 13.30 - 15.00 uur in de Bibliotheek het Eemhuis.

Let op: tijdelijk is er geen spreekuur op donderdag 19.00 - 20.30 uur

Wil je graag een afspraak maken?  Bel dan 033 463 19 14, stuur een mail naar DigitaalHuisAmersfoort@bibliotheekeemland.nl  of vul het formulier in, dan bellen we je terug.

 

Tijdens de schoolvakanties is het DigiTaalhuis gesloten.

Spreekuur

Taalcafé

Taalcafé DigiTaalhuis Amersfoort

Samen de Nederlandse taal oefenen

Meer over het Taalcafé

Leesclub

Leesclub DigiTaalhuis Amersfoort

Samen hetzelfde boek lezen

Meer over de Leesclub

Online Taalcafé

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé met taaldocent Emma van Ameijde, vrijwilligers en andere deelnemers. Vanuit je eigen huis of waar je ook bent. Op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Naar het Online Taalcafé

Cursus Beter lezen en schrijven

De cursus Beter lezen en schrijven op de dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur is voor volwassen met Nederlands als moedertaal. Deelnemers van de cursus werken aan eigen leerdoelen. Meedoen is gratis. Wel aanmelden bij het spreekuur van DigiTaalhuis Amersfoort.

Naar het spreekuur


Agenda Digitaalhuis Amersfoort - Taal

meer


Online oefenen

Online de Nederlandse taal oefenen

Ook online kun je Nederlands oefenen. Bekijk de filmpjes en oefen Nederlandse woorden. Wil je oefenen met het lezen in de Nederlandse taal? Lees dan via de Slimme Nieuwslezer of lees de verhalen. Ook als je een cursus Nederlands of NT2 volgt, kun je met deze tips verder oefenen.

Naar het online aanbod