De Bibliotheek Leusden

De Bibliotheek Leusden zit op een mooie locatie in het Winkelcentrum de Hamershof. Hier vind je naast boeken, een grote collectie met tijdschriften, kranten, muziek-cd's en dvd's. Verder kun je naar de bibliotheek komen voor diverse (jeugd)activiteiten, lezingen en meer! Ook DigiTaalhuis Leusden, met activiteiten als het TaalcafĂ©, spreekuur en digitale cursussen zit in de Bibliotheek Leusden.

In de bibliotheek is tevens de VVV, de Historische Kring Leusden en de Wensboom gehuisvest.

Bekijk op deze pagina de openingstijden, de agenda en het laatste nieuws.

Openingstijden vandaag

gesloten
de Bibliotheek Leusden-Zuid
gesloten
de Bibliotheek Achterveld

• Print- en/of kopieerfaciliteiten
  • Internet-pc
  • Inleverbrievenbus
  • Internettoegang
  • Zaalverhuur
  • WiFi
  • Cursus-/vergaderruimte
  • (oefen)computers
  • Leestafel
  • (individuele) werk-/studieplekken

Adres: Hamersveldseweg 77, 3833GL Leusden
Telefoon: +31 (0)334631914
E-mail: info@bibliotheekeemland.nl

Servicepunt Leusden-Zuid

In servicepunt Leusden-Zuid kan je jouw gereserveerde materialen ophalen en alle bibliotheekmaterialen inleveren in de daar aanwezige inleverbus.

Servicepunt Achterveld

In servicepunt Achterveld vind je een mooie collectie aan materialen. Ook gereserveerde materialen uit andere bibliotheken zijn hier af te halen.

Agenda de Bibliotheek Leusden

• Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden

Iedere maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur organiseren wij samen met Gilde Leusden een Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden. U bent van harte welkom met al uw vragen op digitaal gebied.

maandag 26 juli 2021, van 10:00 tot 12:00

• Voorleesfeestje Max en de Maximonsters | Leusden

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Leusden! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen.

woensdag 28 juli 2021, van 15:00 tot 16:00

de Bibliotheek Leusden | v.a. 3 jaar

Bekijk details van Voorleesfeestje Max en de Maximonsters | Leusden

• Blikopeners: Frans Weijzen - Verhalen uit de praktijk van een asieladvocaat

Frans Weijzen heeft als asieladvocaat de hele wereld aan zijn tafel gehad en kan daar heel wat ontroerende verhalen over vertellen.

donderdag 29 juli 2021, van 11:30 tot 13:00

de Bibliotheek Leusden

Bekijk details van Blikopeners: Frans Weijzen - Verhalen uit de praktijk van een asieladvocaat

maandag 2 augustus 2021, van 10:00 tot 12:00

• Voorleesfeestje Coco kan het! | Leusden

woensdag 4 augustus 2021, van 15:00 tot 16:00

de Bibliotheek Leusden | v.a. 3 jaar

Bekijk details van Voorleesfeestje Coco kan het! | Leusden

maandag 9 augustus 2021, van 10:00 tot 12:00

• Pop-up leesclub over 'Uit het leven van een hond' van Sander Kollaard

Interesse om deel te nemen aan een leesclub, maar de stap nog niet gezet? Dan heb je nu de kans om het eens te proberen. Op woensdag 12 augustus organiseren de Bibliotheek Leusden en Senia leesclubs een...

donderdag 12 augustus 2021, 10:30

de Bibliotheek Leusden

Bekijk details van Pop-up leesclub over 'Uit het leven van een hond' van Sander Kollaard

• Kennisdelers: leefstijlcoach Carla Huppelschoten

Gezonder leven, meer energie, je vitaal voelen, minder stress?Leefstijlcoach Carla Huppelschoten geeft tijdens deze Kennisdelers in de Bibliotheek Leusden tips.

donderdag 12 augustus 2021, van 20:00 tot 22:00

de bibliotheek Leusden

Bekijk details van Kennisdelers: leefstijlcoach Carla Huppelschoten

Alle activiteiten in de Bibliotheek Leusden

DigiTaalhuis Leusden

Logo DigiTaalhuis Leusden

Wil je beter leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal oefenen? Of wil je de computer leren gebruiken? Kom dan naar DigiTaalhuis Leusden in de Bibliotheek Leusden.

Voorlezen

Voorlezen de Bibliotheek Leusden

We lezen elke woensdag om 15.00 uur voor in de Bibliotheek Leusden, behalve in de vakantie. Kom je ook luisteren?

Zadenbieb Leusden

ZadenBieb Leusden

De Bibliotheek Eemland is in de Bibliotheek Leusden een Zadenbieb gestart. Hier kan je kosteloos zaden lenen en ruilen voor in de tuin of moestuin.

Nieuws over de Bibliotheek Leusden