De Bibliotheek Leusden

De Bibliotheek Leusden zit op een mooie locatie in het Winkelcentrum de Hamershof. Hier vind je naast boeken, een grote collectie met tijdschriften, kranten, muziek-cd's en dvd's. Verder kun je naar de bibliotheek komen voor diverse (jeugd)activiteiten, lezingen en meer! Ook DigiTaalhuis Leusden, met activiteiten als het TaalcafĂ©, spreekuur en digitale cursussen zit in de Bibliotheek Leusden.

In de bibliotheek is tevens de VVV, de Historische Kring Leusden en de Wensboom gehuisvest.

Bekijk op deze pagina de openingstijden, de agenda en het laatste nieuws.

Openingstijden vandaag

de Bibliotheek Leusden
de Bibliotheek Leusden-Zuid
gesloten
de Bibliotheek Achterveld

• Print- en/of kopieerfaciliteiten
  • Internet-pc
  • Inleverbrievenbus
  • Internettoegang
  • Zaalverhuur
  • WiFi
  • Cursus-/vergaderruimte
  • (oefen)computers
  • Leestafel
  • (individuele) werk-/studieplekken

Adres: Hamersveldseweg 77, 3833GL Leusden
Telefoon: +31 (0)334631914
E-mail: hoogland@bibliotheekeemland.nl

Servicepunt Leusden-Zuid

In servicepunt Leusden-Zuid kan je jouw gereserveerde materialen ophalen en alle bibliotheekmaterialen inleveren in de daar aanwezige inleverbus.

Servicepunt Achterveld

In servicepunt Achterveld vind je een mooie collectie aan materialen. Ook gereserveerde materialen uit andere bibliotheken zijn hier af te halen.

Agenda de Bibliotheek Leusden

Alle activiteiten in de Bibliotheek Leusden

DigiTaalhuis Leusden

Logo DigiTaalhuis Leusden

Wil je beter leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal oefenen? Of wil je de computer leren gebruiken? Kom dan naar DigiTaalhuis Leusden in de Bibliotheek Leusden.

Voorlezen

Voorlezen de Bibliotheek Leusden

We lezen elke woensdag om 15.00 uur voor in de Bibliotheek Leusden, behalve in de vakantie. Kom je ook luisteren?

Zadenbieb Leusden

ZadenBieb Leusden

De Bibliotheek Eemland is in de Bibliotheek Leusden een Zadenbieb gestart. Hier kan je kosteloos zaden lenen en ruilen voor in de tuin of moestuin.

Nieuws over de Bibliotheek Leusden