Leesclub

Lees jij graag? En zou jij graag samen met anderen over boeken praten? Dan is een leesclub echt iets voor jou! Een leesclub is een kleine groep mensen die hetzelfde boek leest en hierover met elkaar in gesprek gaat. Op een eigen moment en plek. Sluit je ook aan!

Leesclubs kunnen bij de Bibliotheek Eemland eenvoudig gebruik maken van de leesclubservice. Dan leen je een leeskoffer met boeken voor jouw leesclub. Leesclubs kunnen zich ook aansluiten bij Senia. Dan krijg je bij ieder boek extra informatie over het boek en auteur en vragen en gespreksthema’s. De leesclubservice en Senia kosten geld. Aansluiten bij de leesclubservice en/of Senia kan, maar hoeft niet.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen over leesclubs of de leesclubservice? Of zoekt jouw leesclub nieuwe deelnemers? Neem dan contact op met leesclubservice@bibliotheekeemland.nl of 033 – 4631914

Leesclubs

Wat is een leeskring

Wil je graag samen met anderen lezen? Je kunt je aanmelden bij de Bibliotheek Eemland of kijk naar de oproepjes van bestaande leesclubs die nieuwe leden zoeken!

Bekijk oproepjes leesclubs

Aanmelden bij een leesclub (e-mail)

Leeskoffers

Leen een leeskringkoffer

Leesclubs kunnen gebruik maken van de leesclubservice van de Bibliotheek Eemland. Je leent dan een koffer met boeken voor jouw leesclub. We hebben veel beschikbare titels. Het lenen van leeskoffers kost geld. Bestellen gaat via onze webshop.

Bekijk leesclubservice