De Bibliotheek Baarn

De Bibliotheek Baarn zit op een mooie locatie midden in het centrum. Hier vind je naast boeken, een grote collectie met tijdschriften, kranten en dvd's. Ook kun je naar de bibliotheek komen voor diverse (jeugd)activiteiten, lezingen en meer! Ook DigiTaalhuis Baarn, met activiteiten als het Taalcafé, spreekuur en digitale cursussen zit in de Bibliotheek Baarn.

Bekijk op deze pagina de openingstijden, de agenda en het laatste nieuws.

Openingstijden vandaag

• (individuele) werk-/studieplekken
  • WiFi
  • (oefen)computers
  • Leestafel
  • Internettoegang
  • Zaalverhuur
  • Print- en/of kopieerfaciliteiten
  • Internet-pc
  • Inleverbrievenbus

Adres: Hoofdstraat 1, 3741AC Baarn
Telefoon: +31 (0)334631914
E-mail: info@bibliotheekeemland.nl

Agenda de Bibliotheek Baarn

• Baarn Leest

Tijdens Baarn Leest spreekt een panel van enthousiaste lezers over hun boek van de maand. Deze activiteit is elke laatste woensdag van de maand om 12.30 -13.15 uur. De toegang is gratis.

woensdag 27 oktober 2021, van 12:30 tot 13:15

Bekijk details van Baarn Leest

• Spreekuur DigiTaalhuis Baarn

Gratis advies voor iedereen die wil leren omgaan met de computer, beter wil leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal spreken.

woensdag 27 oktober 2021, van 18:30 tot 19:30

• Leerwerkloket in de Bibliotheek Baarn

Elke eerste woensdagochtend van de maand kun je in de Bibliotheek Baarn van 10.00 tot 12.00 uur het Leerwerkloket bezoeken voor kosteloos advies over werk en opleiding.

woensdag 3 november 2021, van 10:00 tot 12:00

Bekijk details van Leerwerkloket in de Bibliotheek Baarn

woensdag 3 november 2021, van 18:30 tot 19:30

Bekijk details van Spreekuur DigiTaalhuis Baarn

• Informatieochtend over het klimaatrapport en de klimaatconferentie van het IPCC

Jeroen Thunnissen van de Amersfoortse klimaatcoalitie en Greenpeace bespreekt de laatste wetenschappelijke inzichten uit het nieuwe IPCC (VN) klimaatrapport.

vrijdag 5 november 2021, 10:30

de Bibliotheek Baarn

Bekijk details van Informatieochtend over het klimaatrapport en de klimaatconferentie van het IPCC

woensdag 10 november 2021, van 18:30 tot 19:30

• Walk&Talk: Werken in de zorg

Sherpa helpt mensen die zich willen omscholen graag een handje door een gezicht te geven aan geïnteresseerden. Dit doen zij op een laagdrempelig en persoonlijke manier.

vrijdag 12 november 2021, van 10:00 tot 12:00

Bekijk details van Walk&Talk: Werken in de zorg

• Workshop Verhalen Vertellen

Vertellen doen de meeste mensen graag, maar hoe zorg je dat het verhaal ook graag wordt gehoord? Leer het tijdens deze workshop Verhalen Vertellen gegeven door verhalenverteller Aat van der Harst.

zaterdag 13 november 2021, van 12:00 tot 14:00

Bekijk details van Workshop Verhalen Vertellen

Alle activiteiten in de Bibliotheek Baarn

Voorlezen

We lezen elke dinsdagmiddag om 16 uur voor in de Bibliotheek Baarn, behalve in de vakantie. Kom je ook luisteren?

Indeling Jeugdboeken

Hoe zijn de jeugdboeken ingedeeld in de Bibliotheek Baarn? Jessica Jager, projectleider van VoorleesExpress Eemland, vertelt het in deze video.

DigiTaalhuis Baarn

Logo DigiTaalhuis Baarn

Wil je beter leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal oefenen? Of wil je de computer leren gebruiken? Kom dan naar DigiTaalhuis Baarn in de Bibliotheek Baarn.

Baarn Leest

Voorlezen in de Bibliotheek Baarn

Iedere laatste woensdag van de maand tussen 12.30 uur tot 13.15 uur is er een Boek van de maand-gesprek met schrijvers en lezers in de Bibliotheek Baarn.

Nieuws over de Bibliotheek Baarn