De Bibliotheek Baarn

De Bibliotheek Baarn zit op een mooie locatie midden in het centrum. Hier vind je naast boeken, een grote collectie met tijdschriften, kranten en dvd's. Ook kun je naar de bibliotheek komen voor diverse (jeugd)activiteiten, lezingen en meer! Ook DigiTaalhuis Baarn, met activiteiten als het Taalcafé, spreekuur en digitale cursussen zit in de Bibliotheek Baarn.

Bekijk op deze pagina de openingstijden, de agenda en het laatste nieuws.

• (individuele) werk-/studieplekken
  • WiFi
  • (oefen)computers
  • Leestafel
  • Internettoegang
  • Zaalverhuur
  • Print- en/of kopieerfaciliteiten
  • Internet-pc
  • Inleverbrievenbus

Openingstijden vandaag

de Bibliotheek Baarn
gesloten

Agenda de Bibliotheek Baarn

• Zadenbieb: Een groenteboom - ook in mijn tuin?

Geld groeit niet op bomen, dat weten we allemaal. Maar wist jij dat er bomen zijn met eetbaar blad? Of bomen met peulen die je kunt gebruiken als linzen? Göran Christiansson van Kwekerij Culinair in Soest...

zaterdag 29 mei 2021, van 15:30 tot 16:30

de Bibliotheek Baarn

Bekijk details van Zadenbieb: Een groenteboom - ook in mijn tuin?

Alle activiteiten in de Bibliotheek Baarn

DigiTaalhuis Baarn

Logo DigiTaalhuis Baarn

Wil je beter leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal oefenen? Of wil je de computer leren gebruiken? Kom dan naar DigiTaalhuis Baarn in de Bibliotheek Baarn.

Voorlezen

Voorlezen in de Bibliotheek Baarn

We lezen elke zaterdag om 11 uur voor in de Bibliotheek Baarn, behalve in de vakantie. We hopen op zaterdag 5 september weer te starten met het voorlezen. Kom je ook luisteren?

Baarn Leest

Iedere laatste woensdag van de maand tussen 12.30 uur tot 13.15 uur is er een Boek van de maand-gesprek met schrijvers en lezers in de Bibliotheek Baarn.

Nieuws over de Bibliotheek Baarn