De Bibliotheek Baarn

De Bibliotheek Baarn zit op een mooie locatie midden in het centrum. Hier vind je naast boeken, een grote collectie met tijdschriften, kranten en dvd's. Ook kun je naar de bibliotheek komen voor diverse (jeugd)activiteiten, lezingen en meer! Ook DigiTaalhuis Baarn, met activiteiten als het Taalcafé, spreekuur en digitale cursussen zit in de Bibliotheek Baarn.

Bekijk op deze pagina de openingstijden, de agenda en het laatste nieuws.

Openingstijden vandaag

gesloten

• (individuele) werk-/studieplekken
  • WiFi
  • (oefen)computers
  • Leestafel
  • Internettoegang
  • Zaalverhuur
  • Print- en/of kopieerfaciliteiten
  • Internet-pc
  • Inleverbrievenbus

Adres: Hoofdstraat 1, 3741AC Baarn
Telefoon: +31 (0)334631914
E-mail: info@bibliotheekeemland.nl

Agenda de Bibliotheek Baarn

• Baarn Leest

Tijdens Baarn Leest spreekt een panel van enthousiaste lezers over hun boek van de maand. Deze activiteit is elke laatste woensdag van de maand om 12.30 -13.15 uur. De toegang is gratis.

woensdag 28 juli 2021, van 12:30 tot 13:15

• Voorleesfeestje Coco kan het! | Baarn

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Baarn! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen.

vrijdag 6 augustus 2021, van 10:30 tot 11:30

de Bibliotheek Baarn | v.a. 3 jaar

Bekijk details van Voorleesfeestje Coco kan het! | Baarn

• Blikopeners: Bert Natter - Bach, wat is dat voor een man

Deze keer gaat het over Bach. Want wat is dat nou eigenlijk voor man? Auteur Bert Natter kan er meer over vertellen.

donderdag 19 augustus 2021, van 11:30 tot 13:00

Bekijk details van Blikopeners: Bert Natter - Bach, wat is dat voor een man

• Voorleesfeestje Kikker is Kikker | Baarn

vrijdag 20 augustus 2021, van 10:30 tot 11:30

de Bibliotheek Baarn | v.a. 3 jaar

Bekijk details van Voorleesfeestje Kikker is Kikker | Baarn

woensdag 25 augustus 2021, van 12:30 tot 13:15

Bekijk details van Baarn Leest

• Blikopeners: Eric van der Ent - Friese architect Wierda laat zijn sporen na in Baarn

Eric van der Ent over de Friese architect Wierda. Wierda laat zijn sporen na in Baarn en maakt furore in Zuid-Afrika.

donderdag 16 september 2021, 11:30

de Bibliotheek Baarn

Bekijk details van Blikopeners: Eric van der Ent  - Friese architect Wierda laat zijn sporen na in Baarn

woensdag 29 september 2021, van 12:30 tot 13:15

woensdag 27 oktober 2021, van 12:30 tot 13:15

Alle activiteiten in de Bibliotheek Baarn

Voorlezen

We lezen elke zaterdag om 11 uur voor in de Bibliotheek Baarn, behalve in de vakantie. We hopen op zaterdag 5 september weer te starten met het voorlezen. Kom je ook luisteren?

Indeling Jeugdboeken

Hoe zijn de jeugdboeken ingedeeld in de Bibliotheek Baarn? Jessica Jager, projectleider van VoorleesExpress Eemland, vertelt het in deze video.

DigiTaalhuis Baarn

Logo DigiTaalhuis Baarn

Wil je beter leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal oefenen? Of wil je de computer leren gebruiken? Kom dan naar DigiTaalhuis Baarn in de Bibliotheek Baarn.

Baarn Leest

Voorlezen in de Bibliotheek Baarn

Iedere laatste woensdag van de maand tussen 12.30 uur tot 13.15 uur is er een Boek van de maand-gesprek met schrijvers en lezers in de Bibliotheek Baarn.

Nieuws over de Bibliotheek Baarn