Werken bij de Bibliotheek Eemland

Heeft u interesse in een functie bij de Bibliotheek Eemland? Zodra er een vacature beschikbaar is, plaatsen wij die op de pagina "Medewerkers".

Mensen die belangstelling hebben om als vrijwilliger aan de slag te gaan, kunnen op ieder moment het formulier invullen op de daarvoor bestemde pagina. Hetzelfde geldt voor stagiaires. Een medewerker van de Bibliotheek Eemland neemt contact op na de gegevens te hebben ontvangen.

Vacature: Medewerker Marketing en Communicatie

Voor Team Marketing en Communicatie zijn wij op zoek naar een Medewerker Marketing en Communicatie.

Voor 32 uur per week.

Vacature: Medewerker Bibliotheek M/V

Voor onze vestiging in Baarn zijn wij per 1 juni op zoek naar een:

Medewerker Bibliotheek M/V
Minimaal 16 uur – maximaal 20 uur per week

Voorlichtingsavond Vrijwilligerswerk

Elke laatste donderdag van de maand van 19.30 tot 20.30 uur organiseren wij een voorlichtingsavond in Het Eemhuis over de verschillende projecten van de Bibliotheek Eemland waarvoor u zich als vrijwilliger in kunt zetten.