Werken bij de Bibliotheek Eemland

Heeft u interesse in een functie bij de Bibliotheek Eemland? Zodra er een vacature beschikbaar is, plaatsen wij die op de pagina.

Vacature: Coördinator Taalcafé (vrijwilliger)

Voor het Taalcafé op donderdagavond in de Bibliotheek het Eemhuis.

Vrijwilliger Zadenbieb

Voor een nog op te zetten Zadenbieb in de Bibliotheek Woudenberg zijn we op zoek naar 2 (moes)tuiniers die op vrijwillige basis mee willen werken aan de Zadenbieb.

Vacature: VPRO Tegenlicht Meetup Amersfoort is op zoek naar redactieleden

op vrijwillige basis

Vrijwilligers voor het DigiTaalhuis Baarn

Op 11 september 2019 werd DigiTaalhuis Baarn officieel geopend. Dé plek waar alle inwoners van Baarn terecht kunnen die aan de slag willen met taal, rekenen of werken met de computer.

Nu zijn we op zoek naar computervrijwilligers voor de beginnerscursus Klik & Tik, de cursus Omgaan met de digitale overheid en DigiD en voor het Digitaal Hulpplein. Daarnaast zoeken we taalvrijwilligers voor het Taalcafé.

Vacature: Taalcoach (vrijwilliger)

Voor DigiTaalhuis Baarn zijn we voor de woensdagavond op zoek naar een taalcoach.

Vacature: Taalcoach (vrijwilliger)

Voor het DigiTaalhuis in Woudenberg zijn we op zoek naar een Taalcoach voor de maandagmiddag en eventueel de dinsdagavond.

Vacature: Voorlezer voor de VoorleesExpress (vrijwilliger)

Voor de VoorleesExpress in Woudenberg zijn wij op zoek naar enthousiaste voorlezers.