Werken bij de Bibliotheek Eemland

Heeft u interesse in een functie bij de Bibliotheek Eemland? Zodra er een vacature beschikbaar is, plaatsen wij die op de pagina "Medewerkers".

Mensen die belangstelling hebben om als vrijwilliger aan de slag te gaan, kunnen op ieder moment het formulier invullen op de daarvoor bestemde pagina. Hetzelfde geldt voor stagiaires. Een medewerker van de Bibliotheek Eemland neemt contact op na de gegevens te hebben ontvangen.

Vacature: Invalmedewerker Bibliotheek M/V

Medewerker

Met name voor de vestigingen in het Icoon in Vathorst, in de Neng in Hoogland en in het Eemhuis in het centrum van Amersfoort zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar een Invalmedewerker Bibliotheek M/V voor minimaal 3 en maximaal 10 uur per week.

Vacature: Medewerker Bibliotheek M/V

Voor de Bibliotheek Hoogland zijn we op zoek naar een Medewerker Bibliotheek voor minimaal 13 en maximaal 20 uur per week (niveau 0/1).

Vacature: Stagiair Communicatie M/V

Voor onze afdeling Communicatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Stagiair Communicatie (HBO) voor 4 a 5 dagen per week vanaf februari 2018.

Voorlichtingsavond Vrijwilligerswerk

Elke laatste donderdag van de maand van 19.30 tot 20.30 uur organiseren wij een voorlichtingsavond in Het Eemhuis over de verschillende projecten van de Bibliotheek Eemland waarvoor u zich als vrijwilliger in kunt zetten.