Werken bij de Bibliotheek Eemland

Heeft u interesse in een functie bij de Bibliotheek Eemland? Zodra er een vacature beschikbaar is, plaatsen wij die op de pagina.

Mensen die belangstelling hebben om als vrijwilliger aan de slag te gaan, kunnen op ieder moment het formulier invullen op de daarvoor bestemde pagina. Hetzelfde geldt voor stagiaires. Een medewerker van de Bibliotheek Eemland neemt contact op na de gegevens te hebben ontvangen.

Vacature: (assistent)docent beginnerscursus Android (vrijwilliger)

Voor de cursus Android tablet/smartphone in het Eemhuis

Vacature: VPRO Tegenlicht Meetup Amersfoort is op zoek naar redactieleden

op vrijwillige basis

Vacature: StudyShareBOB

Vacature: Docenten digitale cursussen (vrijwilliger)

Voor de Computercursus voor beginners en de cursus Omgaan met de digitale overheid en DigiD die tegelijkertijd worden gegeven, zoeken wij docenten om cursisten te begeleiden. (Eemhuis)

Vacature: Invalmedewerker Bibliotheek (niveau 1)

Vrijwilligers voor het DigiTaalhuis Baarn

Op 11 september vindt de officiële opening plaats van het DigiTaalhuis Baarn. Dé plek waar alle inwoners van Baarn terecht kunnen die aan de slag willen met taal, rekenen of werken met de computer.

Nu zijn we op zoek naar computervrijwilligers voor de beginnerscursus Klik & Tik, de cursus Omgaan met de digitale overheid en DigiD en voor het Digitaal Hulpplein. Daarnaast zoeken we taalvrijwilligers voor het Taalcafé.

Vacature: Taalcoach (vrijwilliger)

Voor het DigiTaalhuis in Woudenberg zijn we op zoek naar een Taalcoach voor de maandagmiddag en eventueel de dinsdagavond.

Vacature: Voorlezer voor de VoorleesExpress (vrijwilliger)

Voor de VoorleesExpress in Woudenberg zijn wij op zoek naar enthousiaste voorlezers.