Werken bij de Bibliotheek Eemland

Heeft u interesse in een functie bij de Bibliotheek Eemland? Zodra er een vacature beschikbaar is, plaatsen wij die op de pagina "Medewerkers".

Mensen die belangstelling hebben om als vrijwilliger aan de slag te gaan, kunnen op ieder moment het formulier invullen op de daarvoor bestemde pagina. Hetzelfde geldt voor stagiaires. Een medewerker van de Bibliotheek Eemland neemt contact op na de gegevens te hebben ontvangen.

Vacature: Medewerker Bibliotheek M/V

Voor de Bibliotheek Leusden-Centrum zijn we op zoek naar een Medewerker Bibliotheek M/V Niveau 1 of 2 voor minimaal 16 – maximaal 20 uur per week.

Vacature: Lid Raad van Toezicht (M/V) Financieel profiel

Per 1 januari 2018 is er, wegens het aflopen van de statutaire zittingstermijn van één van de leden, een vacature binnen de Bibliotheek Eemland voor een Lid van de Raad van Toezicht.

Vacature: Baliemedewerker Kunstuitleen

Voor Kunstuitleen Amersfoort zijn we op zoek naar een Baliemedewerker Kunstuitleen voor minimaal 7 uur en maximaal 11 uur per week.

Vacature: Stagiair Social Work (HBO-eerstejaars)

Vacature: Stagiair Communicatie M/V

Voor onze afdeling Communicatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Stagiair Communicatie (HBO) voor 4 a 5 dagen per week vanaf februari 2018.

Vacature: Coördinator Taalcafé (vrijwilliger)

Voor de dinsdagochtendgroep (9.00 - 11.30 uur) in het Eemhuis zijn we op zoek naar een Coördinator Taalcafé (vrijwilliger).