Werken bij de Bibliotheek Eemland

Heeft u interesse in een functie bij de Bibliotheek Eemland? Zodra er een vacature beschikbaar is, plaatsen wij die op de pagina "Medewerkers".

Mensen die belangstelling hebben om als vrijwilliger aan de slag te gaan, kunnen op ieder moment het formulier invullen op de daarvoor bestemde pagina. Hetzelfde geldt voor stagiaires. Een medewerker van de Bibliotheek Eemland neemt contact op na de gegevens te hebben ontvangen.

Vacature: Taalcoach (vrijwilliger)

Voor het DigiTaalhuis in Woudenberg zijn we op zoek naar een Taalcoach voor de maandagmiddag en eventueel de dinsdagavond.

Vacature: VPRO Tegenlicht Meetup Amersfoort is op zoek naar redactieleden

op vrijwillige basis

Vrijwilligers voor het DigiTaalhuis Baarn

Op 11 september vindt de officiële opening plaats van het DigiTaalhuis Baarn. Dé plek waar alle inwoners van Baarn terecht kunnen die aan de slag willen met taal, rekenen of werken met de computer.

Nu zijn we op zoek naar computervrijwilligers voor de beginnerscursus Klik & Tik, de cursus Omgaan met de digitale overheid en DigiD en voor het Digitaal Hulpplein. Daarnaast zoeken we taalvrijwilligers voor het Taalcafé.

Vacature: StudyShareBOB

Vacature: Docenten Digitale cursussen

op vrijwillige basis

Voor de cursus Android tablet/smartphone zijn we op zoek naar een assistent-docent en we zoeken een docent voor de cursus iPad/iPhone voor beginners.