Werken bij de Bibliotheek Eemland

Heb je interesse in een functie bij de Bibliotheek Eemland? Zodra er een vacature beschikbaar is, plaatsen wij die op deze pagina.

Vacature: Taalvrijwilliger DigiTaalhuis Baarn

Je wilt je kennis en vaardigheden inzetten, maar ook jezelf uitdagen en nieuwe vaardigheden leren. Naast je werk of studie wil je iets heel anders doen en daarbij ook nog mensen verder helpen.

Vacature: Voorlezer voor de VoorleesExpress (vrijwilliger)

Voor de VoorleesExpress in Woudenberg zijn wij op zoek naar enthousiaste voorlezers.

Vacature: Controller (16 uur per week)

Vacature: vrijwilliger Bibliotheek in de Buurt

Voor een nieuwe project; de Bibliotheek in de Buurt, zijn we per direct op zoek naar vrijwilligers.

VPRO Tegenlicht Meet Up Amersfoort is op zoek naar redactieleden

VPRO Tegenlicht Meet Up Amersfoort (ook wel Tegenlicht033 genoemd) is nog op zoek naar een paar vrijwilligers voor de redactie om het team te versterken.

Vacature: Taalvrijwilliger DigiTaalhuis Woudenberg

Voor het DigiTaalhuis in Woudenberg zijn we op zoek naar een Taalvrijwilliger voor de dinsdagavond.