Werken bij de Bibliotheek Eemland

Heeft u interesse in een functie bij de Bibliotheek Eemland? Zodra er een vacature beschikbaar is, plaatsen wij die op de pagina.

Vacature: Taalvrijwilligers voor het Taalcafé

• Dinsdagavond in de Bibliotheek Woudenberg
  • Donderdagochtend in de Bibliotheek Vathorst

Vacature: VPRO Tegenlicht Meetup Amersfoort is op zoek naar redactieleden

op vrijwillige basis

Vrijwilliger Zadenbieb

Voor een nog op te zetten Zadenbieb in de Bibliotheek Woudenberg zijn we op zoek naar 2 (moes)tuiniers die op vrijwillige basis mee willen werken aan de Zadenbieb.

Vrijwilligers voor het DigiTaalhuis Baarn

Op 11 september 2019 werd DigiTaalhuis Baarn officieel geopend. Dé plek waar alle inwoners van Baarn terecht kunnen die aan de slag willen met taal, rekenen of werken met de computer.

Nu zijn we op zoek naar computervrijwilligers voor de beginnerscursus Klik & Tik, de cursus Omgaan met de digitale overheid en DigiD en voor het Digitaal Hulpplein. Daarnaast zoeken we taalvrijwilligers voor het Taalcafé.

Vacature: StudyShareBOB

Vacature: lid Raad van Toezicht

Juridisch profiel

Per 1 september 2020 is er, wegens het aflopen van de statutaire zittingstermijn van één van de leden, een vacature voor een lid van de Raad van Toezicht voor de Bibliotheek Eemland.

Vacature: Taalcoach (vrijwilliger)

Voor DigiTaalhuis Baarn zijn we voor de woensdagavond op zoek naar een taalcoach.

Vacature: Taalcoach (vrijwilliger)

Voor het DigiTaalhuis in Woudenberg zijn we op zoek naar een Taalcoach voor de maandagmiddag en eventueel de dinsdagavond.

Vacature: Voorlezer voor de VoorleesExpress (vrijwilliger)

Voor de VoorleesExpress in Woudenberg zijn wij op zoek naar enthousiaste voorlezers.