Werken bij de Bibliotheek Eemland

Heeft u interesse in een functie bij de Bibliotheek Eemland? Zodra er een vacature beschikbaar is, plaatsen wij die op de pagina "Medewerkers".

Mensen die belangstelling hebben om als vrijwilliger aan de slag te gaan, kunnen op ieder moment het formulier invullen op de daarvoor bestemde pagina. Hetzelfde geldt voor stagiaires. Een medewerker van de Bibliotheek Eemland neemt contact op na de gegevens te hebben ontvangen.

Vacature: StudyshareBOB (vrijwilliger)

Voor onze vestiging de Bibliotheek het Eemhuis zijn wij per 1 mei op zoek naar een:

Tijdelijke StudyshareBOB (toezichthouder)
Minimaal 3 uur per week

Voorlichtingsavond Vrijwilligerswerk

Om de maand organiseren wij op de laatste donderdag van de maand van van 19.30 tot 20.30 uur een voorlichtingsavond in Het Eemhuis over de verschillende projecten van de Bibliotheek Eemland waarvoor u zich als vrijwilliger in kunt zetten.