Nieuws over de Bibliotheek Leusden

Het laatste nieuws over de Bibliotheek Leusden en de Bibliotheek Eemland!

Resultaat 1 - 10 (van 33)

• Tweede Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek Eemland over het schrijven van een goed cv Bekijk details

15 april 2021

Wie op zoek is naar (ander) werk kan daar soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is een nieuw concept van de Bibliotheek Eemland en is er voor werkzoekenden in Amersfoort en omgeving. Op vrijdag 30 april is er de tweede sessie. Tijdens een online workshop horen deelnemers meer over het schrijven van een goed cv.

Bekijk details van Tweede Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek Eemland over het schrijven van een goed cv

• Bibliotheek blijft afhaalbibliotheek Bekijk details

13 april 2021

Tijdens de persconferentie van 13 april is besloten dat de huidige maatregelen verlengd worden tot en met 27 april. Gelukkig kan iedereen blijven lezen! De Bibliotheek Eemland blijft namelijk geopend als afhaalbibliotheek. Dat betekent dat onze leden boeken kunnen afhalen die gereserveerd zijn. Je hoeft geen afspraak te maken voor het ophalen van de gereserveerde boeken. Ook het inleveren van boeken is mogelijk. Gebruik hiervoor bij voorkeur de boekenbrievenbus. Het is niet mogelijk om in de vestigingen...

Bekijk details van Bibliotheek blijft afhaalbibliotheek

• FORT33 en de Bibliotheek Leusden organiseren weer #Biebsessies Bekijk details

12 april 2021

Na het succes van de vorige keer organiseer FORT33 weer #Biebsessies met de Bibliotheek Leusden.

Bekijk details van FORT33 en de Bibliotheek Leusden organiseren weer #Biebsessies

• Gemeente Leusden - Iedereen doet mee! Bekijk details

8 april 2021

Gemeente Leusden vindt het belangrijk dat iedereen op een gelijkwaardige manier kan meedoen. Dat betekent dat openbare gebouwen goed bereikbaar zijn. En dat iedereen mee kan doen aan sociale activiteiten. Mensen met een beperking kunnen hierbij problemen ervaren. Daarom nodigen we deze inwoners uit om hun ervaringen te delen in een online vragenlijst. De vragenlijst staat de hele maand april online.

Bekijk details van Gemeente Leusden - Iedereen doet mee!

• Winnaars prijsvraag het Voorwoord zijn bekend Bekijk details

25 maart 2021

Tijdens het Voorwoord organiseerde de Bibliotheek Eemland een prijsvraag. Er werd massaal aan meegedaan.

Bekijk details van Winnaars prijsvraag het Voorwoord zijn bekend

• Eerste Kennisdelers in de Bibliotheek Leusden Bekijk details

19 maart 2021

Hoe verminder je zelf je stress in tijden van corona en ook daarna? Hoor het tijdens de eerste Kennisdelers van de Bibliotheek Leusden. Ester Janssen - van den Hoek, master in de psychosomatische fysiotherapie, geeft je tijdens deze interactieve lezing handvatten om met stress om te gaan. Deze online lezing is op donderdag 1 april om 20.00 uur.

Bekijk details van Eerste Kennisdelers in de Bibliotheek Leusden

• Walk&Talk over online sollicitatiegesprekken Bekijk details

12 maart 2021

Wie op zoek is naar (ander) werk kan soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is een nieuw concept van de Bibliotheek Eemland en is er voor werkzoekenden in Amersfoort en omgeving. Op vrijdag 26 maart is er de eerste sessie. Tijdens een online workshop horen deelnemers meer over de do’s en dont’s in online sollicitatiegesprekken.

Bekijk details van Walk&Talk over online sollicitatiegesprekken

• De Bibliotheek Leusden is stemlocatie Bekijk details

11 maart 2021

Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 17 maart is de Bibliotheek Leusden stemlocatie.

Bekijk details van De Bibliotheek Leusden is stemlocatie

• Doe mee aan de prijsvraag tijdens het Voorwoord Bekijk details

23 februari 2021

Tijdens het Voorwoord organiseert de Bibliotheek Eemland een prijsvraag. Doe mee en maak kans op een Boekenwurm-lamp, Lekker-lees-avond-pakket of een Boekenbon!

Bekijk details van Doe mee aan de prijsvraag tijdens het Voorwoord

• Elmine Wijnia wint schrijfwedstrijd van de Bibliotheek Eemland Bekijk details

18 februari 2021

Na twee keer te zijn uitgesteld vanwege corona was het woensdag 17 februari eindelijk zover: de bekendmaking van de winnaar van de Nederland Leest-schrijfwedstrijd die de Bibliotheek Eemland in november uitschreef. In een online prijsuitreiking werd de winnaar bekendgemaakt: Elmine Wijnia won de eerste prijs met het verhaal 'De Schop'. Het thema van de schrijfwedstrijd was ‘kleine geschiedenis, grote verhalen’.

Bekijk details van Elmine Wijnia wint schrijfwedstrijd van de Bibliotheek Eemland