Servicepunt Leusden-Zuid

Naar de Bibliotheek Leusden

In servicepunt Leusden-Zuid kan je jouw gereserveerde materialen ophalen en alle bibliotheekmaterialen inleveren in de daar aanwezige inleverbus.

Openingstijden vandaag

de Bibliotheek Leusden-Zuid
de Bibliotheek Achterveld

Activiteiten in de Bibliotheek Leusden

• Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden

Iedere maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur organiseren wij samen met Gilde Leusden een Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Leusden. U bent van harte welkom met al uw vragen op digitaal gebied.

maandag 29 november 2021, van 10:00 tot 12:00

• Voorleesfeestje Sinterklaas | Achterveld

Sinterklaas is in Nederland! Daarom vieren we voorleesfeestjes in de bibliotheek! Kom jij langs met je vader of moeder? Het verhaal "Boer Boris, een paard voor Sinterklaas" wordt voorgelezen.

woensdag 1 december 2021, van 14:15 tot 15:00

de Bibliotheek Achterveld | v.a. 3 jaar

Bekijk details van Voorleesfeestje Sinterklaas | Achterveld

• Voorleesfeestje Sinterklaas | Leusden

woensdag 1 december 2021, van 15:00 tot 16:00

de Bibliotheek Leusden | v.a. 3 jaar

Bekijk details van Voorleesfeestje Sinterklaas | Leusden

• Leerwerkloket in de Bibliotheek Leusden

Elke eerste vrijdag van de maand kun je in de Bibliotheek Leusden van 10.00 tot 12.00 uur het Leerwerkloket bezoeken voor kosteloos advies over werk en opleiding.

vrijdag 3 december 2021, van 10:00 tot 12:00

Bekijk details van Leerwerkloket in de Bibliotheek Leusden

maandag 6 december 2021, van 10:00 tot 12:00

• Kennisdelers: Theo Meijer en Hoi Sun Snoek over bewegen en goede voeding

Morgen start ik echt… Waarom stellen we bewegen en gezonde voeding zo vaak uit, waarom stoppen we weer zo makkelijk na een periode? Leer het tijdens deze Kennisdelers met Theo Meijer en Hoi Sun Snoek over...

donderdag 9 december 2021, van 20:00 tot 22:00

de Bibliotheek Leusden

Bekijk details van Kennisdelers: Theo Meijer en Hoi Sun Snoek over bewegen en goede voeding

• Schrijfactie Amnesty: Write for rights

Ieder jaar komt Amnesty tijdens Write for Rights rond 10 december in actie voor mensen die onterecht vastzitten of worden bedreigd vanwege hun werk, mening of om wie ze zijn.

zaterdag 11 december 2021, van 10:00 tot 15:00

Bekijk details van Schrijfactie Amnesty: Write for rights