DigiTaalhuis Baarn - Digitaal

  • do 03 okt Cursus DigiVitaler in de Bibliotheek Baarn Bekijk details

    Smiling Asian Doctor Woman In White Coat Holding Laptop With Blank Screen, Beautiful Female Therapist Recommending Website For Online Medical Consultancy, Standing On Blue Background, Mockup Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Baarn

    Er komen steeds meer digitale mogelijkheden voor mensen om de eigen gezondheid te monitoren en hun zorg te regelen. Huisartsen en ziekenhuizen moedigen patiënten aan om gebruik te maken van patiëntenportalen. En huisartsen en specialisten gebruiken het videoconsult als digitaal alternatief voor de fysieke afspraak. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij deze digitale ontwikkelingen? Volg dan de cursus DigiVitaler in de Bibliotheek Baarn.

  • ma 14 okt Workshop Internetten zonder angst Bekijk details

    Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Baarn

    Mensen worden steeds sneller slachtoffer van digitale oplichting, phishing en fraude (cybercrime). Dit komt omdat het moeilijk te herkennen is. In deze workshop leer je hoe je het wel kunt herkennen en wat je kunt doen. Internet biedt veel mogelijkheden. Het is jammer als de angst je zou weerhouden om er gebruik van te maken. Na de workshop weet je meer en ga je met meer zekerheid het internet op. Maandag 14 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Baarn. Gratis, wel aanmelden.