DigiTaalhuis Baarn - Taal

Resultaat 1 - 10 (van 143)

• di 11 okt Taalcafé in de Bibliotheek Baarn Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere dinsdag is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet je bij het Taalcafé!

• di 11 okt Online Taalcafé Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur. Via Zoom en met gebruik van camera doe je mee. Je mag meedoen als je uit de regio Eemland komt, dus als je uit de gemeente Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden of Woudenberg komt.

• wo 12 okt Spreekuur DigiTaalhuis Baarn Bekijk details

Van 18:30 tot 19:30 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Gratis advies voor als je beter wil leren lezen, schrijven, de Nederlandse taal spreken of de computer wil leren gebruiken.

• wo 12 okt Taalcafé in de Bibliotheek Baarn Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere woensdag is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet je bij het Taalcafé!

• di 18 okt Taalcafé in de Bibliotheek Baarn Bekijk details

• di 18 okt Online Taalcafé Bekijk details