DigiTaalhuis Leusden - Taal

Resultaat 1 - 10 (van 185)

• ma 10 okt Leesclub Makkelijk Lezen in Leusden Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Oefen de Nederlandse taal in de Leesclub Makkelijk Lezen. Samen boeken lezen en hierover praten. De Leesclub komt elke maandag bij elkaar van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Leusden.

• di 11 okt Iedere dinsdag Taalcafé in de Bibliotheek Leusden Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doe je in het Taalcafé! Iedere dinsdag in de Bibliotheek Leusden. (Join the Language Café in the Bibliotheek Leusden.)

• di 11 okt Spreekuur DigiTaalhuis Leusden Bekijk details

Van 12:00 tot 13:00 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Gratis advies voor als je beter wil leren lezen, schrijven, de Nederlandse taal spreken of de computer wil leren gebruiken.

• di 11 okt Online Taalcafé Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur. Via Zoom en met gebruik van camera doe je mee. Je mag meedoen als je uit de regio Eemland komt, dus als je uit de gemeente Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden of Woudenberg komt.

• ma 17 okt Leesclub Makkelijk Lezen in Leusden Bekijk details

• di 18 okt Iedere dinsdag Taalcafé in de Bibliotheek Leusden Bekijk details