Zomerpret Voorleesfeestjes Op Reis

Kom jij in de zomervakantie ook lekker vaak naar de bieb om stapels leesvoer in te slaan? Dan heb je misschien wel zin om een leuke speurtocht te doen of op één van de voorleesfeestjes te komen. Iedere twee weken maken we een nieuwe boekenreis en is er weer een nieuwe speurtocht!

• 15 juli t/m 28 juli Op Avontuur
  • 29 juli t/m 11 augustus Op Pad
  • 12 augustus t/m 25 augustus Op Zoek

Tijdens deze weken zijn er speurtochten en voorleesfeestjes in alle vestigingen van de Bibliotheek Eemland!

Resultaat 1 - 10 (van 38)

Weergaveopties:

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op avontuur met het boek 'Wij gaan op berenjacht!' van Michael Rosen, een verhaal over angsten en moed. Woensdag 17 juli in de Bibliotheek het Eemhuis.

Van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Baarn

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op avontuur met het boek 'Wij gaan op berenjacht!' van Michael Rosen, een verhaal over angsten en moed. Woensdag 17 juli in de Bibliotheek Baarn.

Van 14:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Hoogland

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op avontuur met het boek 'Wij gaan op berenjacht!' van Michael Rosen, een verhaal over angsten en moed. Woensdag 17 juli in de Bibliotheek Hoogland.

15:00 | de Bibliotheek Leusden

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op avontuur met het boek 'Wij gaan op berenjacht!' van Michael Rosen, een verhaal over angsten en moed. Woensdag 17 juli in de Bibliotheek Leusden.

• do 18 jul Zomerpret Voorleesfeestje - Op Avontuur Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Vathorst

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op avontuur met het boek 'Wij gaan op berenjacht!' van Michael Rosen, een verhaal over angsten en moed. Donderdag 18 juli in de Bibliotheek Vathorst.

• vr 19 jul Zomerpret Voorleesfeestje - Op Avontuur Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Bunschoten

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op avontuur met het boek 'Wij gaan op berenjacht!' van Michael Rosen, een verhaal over angsten en moed. Vrijdag 19 juli in de Bibliotheek Bunschoten.

• vr 19 jul Zomerpret Voorleesfeestje - Op Avontuur Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Woudenberg

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op avontuur met het boek 'Wij gaan op berenjacht!' van Michael Rosen, een verhaal over angsten en moed. Vrijdag 19 juli in de Bibliotheek Woudenberg.

• za 20 jul Zomerpret Voorleesfeestje - Op Avontuur Bekijk details

Van 11:30 tot 12:30 | de Bibliotheek Vathorst

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op avontuur met het boek 'Wij gaan op berenjacht!' van Michael Rosen, een verhaal over angsten en moed. Zaterdag 20 juli in de Bibliotheek Vathorst.

• di 23 jul Zomerpret Voorleesfeestje - Op Avontuur Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Vathorst

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op avontuur met het boek 'Wij gaan op berenjacht!' van Michael Rosen, een verhaal over angsten en moed. Dinsdag 23 juli in de Bibliotheek Vathorst.

• wo 24 jul Zomerpret Voorleesfeestje - Op Avontuur Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op avontuur met het boek 'Wij gaan op berenjacht!' van Michael Rosen, een verhaal over angsten en moed. Woensdag 24 juli in de Bibliotheek het Eemhuis.

Paginanavigatie