Zomerpret

Resultaat 1 - 10 (van 30)

Weergaveopties:

• Voorleesfeestje Berenjacht | Achterveld Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Achterveld | v.a. 3 jaar

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Achterveld! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit voorleesfeestje heeft het thema "beren".

• Voorleesfeestje Berenjacht | Leusden Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden | v.a. 3 jaar

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Leusden! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit voorleesfeestje heeft het thema "beren".

• Voorleesfeestje Berenjacht | Amersfoort Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | Het Eemhuis | v.a. 3 jaar

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek het Eemhuis! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit voorleesfeestje heeft het thema "beren".

• Voorleesfeestje Berenjacht | Woudenberg Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Woudenberg | v.a. 3 jaar

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Woudenberg! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit voorleesfeestje heeft het thema "beren".

• Voorleesfeestje Berenjacht | Bunschoten Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Bunschoten | v.a. 3 jaar

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Bunschoten! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit voorleesfeestje heeft het thema "beren".

• 4-daagse fotografiecursus Bekijk details

10 augustus 2020 t/m 13 augustus 2020 | Het Eemhuis | 8+

Kom jij deze zomervakantie meedoen met een activiteit van de het Medialab? Bij deze cursus leer je in 4 dagen hoe je de mooiste foto's maakt.

10 aug t/m 13 aug

• Space Animation Bekijk details

Spaceship flying in the milkyway galaxy vector illustration graphic design Van 10:00 tot 12:00 | Het Eemhuis | 8+

Kom jij deze zomervakantie meedoen met een activiteit van de het Medialab? Bij deze workshop ga je zelf space animatiefilm maken.

vr 14 aug

• Voorleesfeestje Berenjacht | Amersfoort Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Het Eemhuis | v.a. 3 jaar

za 15 aug

• Voorleesfeestje Berenjacht | Hoogland Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Hoogland | v.a. 3 jaar

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Hoogland! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit voorleesfeestje heeft het thema "beren".

za 15 aug

• De Kettingreactie Machine Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Het Eemhuis | 8+

Kom jij deze zomervakantie meedoen met een activiteit van de het Medialab? Bij deze workshop maak je een virtuele kettingreactie.

di 18 aug