Agenda de Bibliotheek Bunschoten

In de Bibliotheek Bunschoten worden lezingen, voorleesfeestjes, jeugdactiviteiten en activiteiten van het DigiTaalhuis georganiseerd.

Resultaat 91 - 100 (van 134)

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Jij ook? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid op donderdag van 14.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Bunschoten.

do 11 aug

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | De Bibliotheek Bunschoten

Heb je vragen op het gebied van computers, tablets, smartphones of internet? Dan kun je elke woensdag terecht bij het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Bunschoten voor gratis hulp en advies. Maak hiervoor een afspraak.

wo 17 aug

• Taalcafé Kleurrijk Bunschoten Bekijk details

Van 09:00 tot 10:30 | Elke week | Een taalwandeling of online

Elke donderdagochtend kun je samen de Nederlandse taal oefenen tijdens Taalcafé Kleurrijk Bunschoten door een taalwandeling te maken of in een online taalcafé.

do 18 aug

do 18 aug