Agenda de Bibliotheek Bunschoten

In de Bibliotheek Bunschoten worden lezingen, voorleesfeestjes, jeugdactiviteiten en activiteiten van het DigiTaalhuis georganiseerd.

Resultaat 121 - 130 (van 134)

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Jij ook? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid op donderdag van 14.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Bunschoten.

do 17 nov

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | De Bibliotheek Bunschoten

Heb je vragen op het gebied van computers, tablets, smartphones of internet? Dan kun je elke woensdag terecht bij het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Bunschoten voor gratis hulp en advies. Maak hiervoor een afspraak.

wo 23 nov

do 24 nov