Agenda de Bibliotheek Bunschoten

In de Bibliotheek Bunschoten worden lezingen, voorleesfeestjes, jeugdactiviteiten en activiteiten van het DigiTaalhuis georganiseerd.

Resultaat 61 - 70 (van 291)

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Jij ook? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid op donderdag van 14.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Bunschoten.

do 17 feb

• Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Bunschoten Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | De Bibliotheek Bunschoten

Heb je vragen op het gebied van computers, tablets, smartphones of internet? Dan kun je elke woensdag terecht bij het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Bunschoten voor gratis hulp en advies. Maak hiervoor een afspraak.

wo 23 feb

• Taalcafé Kleurrijk Bunschoten Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | Taalwandeling of online

Elke woensdagavond kun je samen de Nederlandse taal oefenen tijdens Taalcafé Kleurrijk Bunschoten door een taalwandeling te maken of in een online taalcafé.

wo 23 feb

• Taalcafé Kleurrijk Bunschoten Bekijk details

Van 09:00 tot 10:30 | Elke week | Een taalwandeling of online

Elke donderdagochtend kun je samen de Nederlandse taal oefenen tijdens Taalcafé Kleurrijk Bunschoten door een taalwandeling te maken of in een online taalcafé.

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

young woman reading a book in bookstore Van 11:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Lees mee met de Leesclub Makkelijk lezen in de Bibliotheek Bunschoten op de donderdagochtend.

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

young woman reading a book in bookstore Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Lees mee met de Leesclub Makkelijk lezen in de Bibliotheek Bunschoten op de donderdagmiddag.

• Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Bunschoten Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | De Bibliotheek Bunschoten

wo 02 mrt

• Leerwerkloket in de Bibliotheek Bunschoten Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Bunschoten

Elke eerste donderdag van de maand kun je in de Bibliotheek Bunschoten van 10.00 tot 12.00 uur het Leerwerkloket bezoeken voor kosteloos advies over werk en opleiding.

do 03 mrt

do 03 mrt