Agenda de Bibliotheek Bunschoten

In de Bibliotheek Bunschoten worden lezingen, voorleesfeestjes, jeugdactiviteiten en activiteiten van het DigiTaalhuis georganiseerd.

Resultaat 61 - 70 (van 221)

Van 09:00 tot 10:30 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke donderdagochtend kun je samen met vrijwilligers de Nederlandse taal oefenen tijdens Taalcafé Kleurrijk Bunschoten in de Bibliotheek Bunschoten.

• Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Bunschoten Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | De Bibliotheek Bunschoten

Heb je vragen op het gebied van computers, tablets, smartphones of internet? Dan kun je elke donderdag terecht bij het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Bunschoten voor gratis hulp en advies.

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

young woman reading a book in bookstore Van 11:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Lees mee met de Leesclub Makkelijk lezen in de Bibliotheek Bunschoten op de donderdagochtend.

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

young woman reading a book in bookstore Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Lees mee met de Leesclub Makkelijk lezen in de Bibliotheek Bunschoten op de donderdagmiddag.

• Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Bunschoten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Jij ook? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid op donderdag van 14.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Bunschoten.

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke woensdagavond kun je samen met vrijwilligers de Nederlandse taal oefenen tijdens Taalcafé Kleurrijk Bunschoten in de Bibliotheek Bunschoten

wo 03 aug

• Computer- en internetcursus voor beginners Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Heb je moeite met de computer of internet? Kom dan naar de computercursus voor beginners Klik & Tik op donderdag van 9.00 tot 11.00 uur. Aanmelden kan aan de balie in de Bibliotheek of door te bellen 033-4631914.

Van 09:00 tot 10:30 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

• Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Bunschoten Bekijk details