Agenda de Bibliotheek Hoogland

In de Bibliotheek Hoogland worden lezingen, voorleesfeestjes en (jeugd)activiteiten georganiseerd.

Resultaat 1 - 10 (van 59)

• Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

modern computer gadgets  - laptop, tablet and phone close up Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Dorpshuis de Neng

Heb je vragen over je tablet of smartphone. Loop je vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan naar het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking van de Bibliotheek Hoogland, Dorpshuis de Neng en Seniorweb.

do 09 dec

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Hoogland

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Jij ook? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid op donderdag van 10.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Hoogland.

do 09 dec

do 16 dec