Agenda de Bibliotheek Hoogland

In de Bibliotheek Hoogland worden lezingen, voorleesfeestjes en (jeugd)activiteiten georganiseerd.

Resultaat 1 - 10 (van 30)

• za 08 okt Voorleesfeestje: Hallo-o-o daarboven! Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Hoogland

Tijdens de Kinderboekenweek lezen we voor uit 'Hallo-o-o daarboven!' van Matthew Farina, een vertederend verhaal over een jonge vos die over zijn verzameling vertelt.

• do 13 okt Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

modern computer gadgets  - laptop, tablet and phone close up Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Dorpshuis de Neng

Heb je vragen over je tablet of smartphone. Loop je vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan naar het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking van de Bibliotheek Hoogland, Dorpshuis de Neng en Seniorweb.

• do 13 okt Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Hoogland Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Hoogland

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Jij ook? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid op donderdag van 10.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Hoogland.

• za 15 okt Voorleesfeestje: Hallo-o-o daarboven! Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Hoogland

• do 20 okt Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

• do 20 okt Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Hoogland Bekijk details

• ma 24 okt Minecraft Bouwwedstrijd Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | de Bibliotheek Hoogland

Samenwerken, creativiteit en leren programmeren: dit komt allemaal samen in Minecraft. Met dit immens populaire spel leren kinderen al deze vaardigheden door in teamverband een opdracht uit te voeren. Dit doen ze door te bouwen met de digitale blokken van het spel.

• wo 26 okt BeeBot Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Hoogland | 4-7 jaar

De Bee Bot is een gezellig programmeerbaar bijtje! Jij mag voor hem de route uitstippelen die hij moet afleggen.

• do 27 okt Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

• do 27 okt Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Hoogland Bekijk details

Paginanavigatie