Agenda de Bibliotheek Woudenberg

In de Bibliotheek Woudenberg worden lezingen, voorleesfeestjes, jeugdactiviteiten en activiteiten van het DigiTaalhuis georganiseerd.

Resultaat 1 - 10 (van 11)

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Woudenberg

Elke eerste maandagochtend van de maand kun je in de Bibliotheek Woudenberg van 10.00 tot 12.00 uur het Leerwerkloket bezoeken voor kosteloos advies over werk en opleiding.

ma 04 okt

• Huiskamerquiz: Groen moet je doen Bekijk details

A small tree born on a light bulb with icons light bulb for renewable, sustainable development over blurred green nature background.  environment concept.Ecology concept. 20:00 | De Bibliotheek Woudenberg

De Bibliotheek Woudenberg en Cultuurhuis Woudenberg komen met alweer de derde editie van de Huiskamerquiz. Na twee succesvolle edities testen we de deelnemers dit keer op het gebied van duurzaamheid. Wie weet alles over klimaatverandering, afval scheiden en CO2? De 'duurzame' Huiskamerquiz is op vrijdag 8 oktober in het Cultuurhuis.

vr 08 okt

• Voorleesfeestje Kinderboekenweek | Woudenberg Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Woudenberg | v.a. 3 jaar

Tijdens de Kinderboekenweek zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Woudenberg! Kom jij langs met je vader of moeder? Het verhaal "Jan de onderjebedkijkman" wordt voorgelezen.

wo 13 okt

• Walk&Talk: Loopbaanori├źntatie Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Woudenberg

Deze ochtend krijg je meer informatie over het Leerwerkloket. Ook krijg je advies over jouw loopbaan en om-, her- en bijscholingsmogelijkheden.

do 21 okt

ma 01 nov