De Nationale Voorleesdagen

Vier van 22 januari t/m 1 februari De Nationale Voorleesdagen in de Bibliotheek Eemland.

Resultaat 1 - 10 (van 19)

• Voorleesontbijt Moppereend (uitverkocht) Bekijk details

09:00 | de Bibliotheek Leusden

De Nationale Voorleesdagen worden afgetrapt met het Voorleesontbijt! Op woensdag 22 januari is het Voorleesontbijt in de Bibliotheek Leusden. Het ontbijt begint om 09.00 uur. Dit keer lezen we voor uit 'Moppereend' van Joyce Dunbar en Petr Horáček. Nederlands culinair publiciste en presentatrice Janny van der Heijden zal het verhaal voorlezen.

• Alles Kidz: Voorleesontbijt Moppereend Bekijk details

09:30 | de Bibliotheek Woudenberg

De Nationale Voorleesdagen worden afgetrapt met het Voorleesontbijt! Op woensdag 22 januari is het Voorleesontbijt in de Bibliotheek Woudenberg. Het ontbijt begint om 09.30 uur. Dit keer lezen we voor uit 'Moppereend' van Joyce Dunbar en Petr Horáček. Wethouder Marleen Treep leest deze ochtend voor.

• Voorlezen met voorleestips voor ouders met peuters Bekijk details

10:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Op woensdag 22 januari is er voorlezen in het Eemhuis met voorleestips voor ouders met peuters in de leeftijd van 1 tot 3 jaar. De activiteit begint om 10.00 uur. Ouders krijgen een kopje koffie en uitleg over wat de Bibliotheek te bieden heeft voor deze leeftijdsgroep en hun ouders.

15:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Op woensdag 22 januari is het weer tijd voor een voorleesfeestje in de Bibliotheek het Eemhuis. Het feestje begint om 15.00 uur. Dit keer lezen we voor uit Moppereend.

15:00 | de Bibliotheek Woudenberg

Op woensdag 22 januari is het weer tijd voor een voorleesfeestje in de Bibliotheek Woudenberg. Het feestje begint om 15.00 uur. Dit keer lezen we voor uit Moppereend.

15:30 | de Bibliotheek Bunschoten

Op woensdag 22 januari is het weer tijd voor een voorleesfeestje in de Bibliotheek Bunschoten. Het feestje begint om 15.30 uur. Dit keer lezen we voor uit Moppereend.

15:30 | de Bibliotheek Baarn

Op woensdag 22 januari is het weer tijd voor een voorleesfeestje in de Bibliotheek Baarn. Het feestje begint om 15.30 uur. Dit keer lezen we voor uit Moppereend.

• Meespeelvoorstelling Moppereend (3-7) Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Vathorst

Op donderdag 23 januari is er vanwege De Nationale Voorleesdagen een Meespeelvoorstelling met het thema Moppereend in de Bibliotheek Vathorst. Deze voorstelling, voor peuters en kleuters, wordt gegeven door Margreet Boon. Iedereen kan meespelen in het verhaal over Moppereend, en zo ervaren hoe het is om heel erg mopperig te zijn, of juist heel erg blij te zijn!

do 23 jan

11:00 | de Bibliotheek Hoogland

Op zaterdag 25 januari is het weer tijd voor een voorleesfeestje in de Bibliotheek Hoogland. Het feestje begint om 11.00 uur. Dit keer lezen we voor uit Moppereend.

za 25 jan

• Voorleesfestival Moppereend (2-7) Bekijk details

Van 13:00 tot 17:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Tijdens de Nationale Voorleesdagen is er ook weer een spetterend Voorleesfestival in het Eemhuis, op zondag 26 januari, van 13.00 uur tot 17.00 uur. Dit Voorleesfestival is bedoeld voor peuters en kleuters (2-7 jaar) en hun (groot)ouders.

zo 26 jan