Geef een prentenboek cadeau

We organiseren tijdens de actie Geef een prentenboek cadeau leuke Voorleesfeestjes rondom het boek Tim op de Tegels van Tjibbe Veldkamp. Dit jaar is het humoristische en verrassende prentenboek Kom uit die kraan!! van diezelfde auteur gekozen als campagnetitel van Geef een prentenboek cadeau. Dit boek kan je tijdens de Voorleesfeestjes bij ons kopen voor maar € 2,99.

Ook dit jaar is het mogelijk om dit leuke prentenboek te doneren voor het goede doel bij Boekhandel Veenendaal. De gedoneerde prentenboeken gaan naar de VoorleesExpress Eemland. We zijn erg blij met deze mooie actie van de boekhandel!

Alle voorleesfeestjes

Van 09:30 tot 10:30 | de Bibliotheek Vathorst

Tijdens de landelijke campagne 'Geef een prentenboek cadeau' maken we van voorlezen een echt feestje! Kom gezellig luisteren naar ‘Tim op de Tegels', een origineel, humoristisch en speels verhaal over het jongetje Tim. Woensdag 29 mei in de Bibliotheek Vathorst.

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Tijdens de landelijke campagne 'Geef een prentenboek cadeau' maken we van voorlezen een echt feestje! Kom gezellig luisteren naar ‘Tim op de Tegels', een origineel, humoristisch en speels verhaal over het jongetje Tim. Woensdag 29 mei in de Bibliotheek Leusden.

Van 15:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Baarn

Tijdens de landelijke campagne 'Geef een prentenboek cadeau' maken we van voorlezen een echt feestje! Kom gezellig luisteren naar ‘Tim op de Tegels', een origineel, humoristisch en speels verhaal over het jongetje Tim. Woensdag 29 mei in de Bibliotheek Baarn.

• vr 31 mei Voorleesfeestje 'Op de bouwplaats!' Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Bunschoten

Tijdens de landelijke campagne 'Geef een prentenboek cadeau' maken we van voorlezen een echt feestje! Kom gezellig luisteren naar ‘Tim op de Tegels', een origineel, humoristisch en speels verhaal over het jongetje Tim. Vrijdag 31 mei in de Bibliotheek Bunschoten.

• za 01 jun Voorleesfeestje 'Op de bouwplaats!' Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Hoogland

Tijdens de landelijke campagne 'Geef een prentenboek cadeau' maken we van voorlezen een echt feestje! Kom gezellig luisteren naar ‘Tim op de Tegels', een origineel, humoristisch en speels verhaal over het jongetje Tim. Zaterdag 1 juni in de Bibliotheek Hoogland.

• zo 02 jun Voorleesfeestje 'Op de bouwplaats!' Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Tijdens de landelijke campagne 'Geef een prentenboek cadeau' maken we van voorlezen een echt feestje! Kom gezellig luisteren naar ‘Tim op de Tegels', een origineel, humoristisch en speels verhaal over het jongetje Tim. Zondag 2 juni in de Bibliotheek het Eemhuis.

• wo 05 jun Voorleesfeestje 'Op de bouwplaats!' Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Achterveld

Tijdens de landelijke campagne 'Geef een prentenboek cadeau' maken we van voorlezen een echt feestje! Kom gezellig luisteren naar ‘Tim op de Tegels', een origineel, humoristisch en speels verhaal over het jongetje Tim. Woensdag 5 juni in de Bibliotheek Achterveld.