Amersfoort

Resultaat 1 - 10 (van 81)

• Kinderjurybijeenkomst Hoogland Bekijk details

15:00 | de Bibliotheek Hoogland

Maak kennis met nieuwe boeken tijdens de Kinderjurybijeenkomsten in de Bibliotheek, deel verhalen over je lievelingsboeken en doe mee aan The Voice Books.

di 21 mei

• Computer- en internetcursus voor beginners Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

Heeft u ook moeite met de computer of internet? Kom dan naar de cursus Klik & Tik.

wo 22 mei

• Kinderjurybijeenkomst Eemhuis Bekijk details

15:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

wo 22 mei

• Kinderjurybijeenkomst Vathorst Bekijk details

15:30 | de Bibliotheek Vathorst

do 23 mei

• Schrijfkring bibliotheek viert 10-jarig bestaan met uitgave verhalenbundel Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | De Bibliotheek het Eemhuis - Espressobar De Draak

‘Woensdagavonden’ heet de bundel die op vrijdagavond 24 mei in de Bibliotheek het Eemhuis wordt gepresenteerd. Gedurende al die jaren komen de leden van de schrijfkring namelijk elke eerste woensdagavond van de maand bij elkaar in de Bibliotheek. In de bundel staan verhalen van achttien schrijvers. Meerdere daarvan hebben prijzen gewonnen bij schrijfwedstrijden en sommigen brachten ook al een eigen boek uit. Daaronder Jolanda Oudijk, Jan Willem Vuijk en Karin de Jong.

vr 24 mei

• Voorleesfeestje In de voetsporen van Annie M.G. Schmidt in Hoogland Bekijk details

11:00 | de Bibliotheek Hoogland

In de Bibliotheek besteden we dit keer aandacht aan de opvolgers van Annie M.G. Schmidt! Wie zijn de nieuwe Nederlandse kinderboekenschrijvers? Wie schrijft net zulke grappige versjes als Annie? Bestaan er nog andere peuter-hoofdpersonen naast Jip & Janneke? Welk boek wordt een voorleesklassieker zoals Pluk van de Petteflet?

• Muziek in de Bieb Bekijk details

11:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - Espressobar de Draak

Op zaterdag kunt u in de espressobar luisteren naar muziek, uitgevoerd door leerlingen van Scholen in de Kunst. De leerlingen zijn tussen 11.00 en 12.00 uur te horen.

• De Mensenbieb Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - Espressobar De Draak

De Mensenbieb is een bibliotheek van mensen. Bij ons ‘leent’ u levende boeken. De boeken zijn mensen die u mogelijk in uw omgeving niet vaak of nooit spreekt. U mag deze 'boeken' alles vragen!

• Jazz & Poetry in de bieb Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - espressobar De Draak

Dichters en musici ontmoeten elkaar op 26 mei, tijdens Amersfoort Jazz, in het Eemhuis. In de bibliotheek wordt gemusiceerd en voorgedragen. De tijden van ‘Jazz & Poetry’ herleven!

zo 26 mei

• Verhalenpodium Waar Gebeurd: Via Internet (VERPLAATST) Bekijk details

Van 17:00 tot 18:30 | Het KAdECafé

'Waar gebeurd' is een verhalenpodium waar echte mensen, echte verhalen vertellen, gebaseerd op het Amerikaanse 'The Moth'. Het thema van deze middag is 'Via Internet'.

zo 26 mei