Leusden

Resultaat 1 - 10 (van 11)

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek Leusden (2-8 jaar) Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Tijdens de zomervakantie gaan we iedere week op woensdagmiddag voorlezen in de Bibliotheek! Na afloop is er limonade en koffie/thee voor de ouders en wordt er gekleurd of geknutseld.

wo 21 aug

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek Leusden (2-8 jaar) Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

wo 28 aug

• Cursus De Digitale Overheid Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Contact met de overheid gaat steeds meer digitaal. Informatie vindt u op websites en uw zaken regelt u online met uw DigiD. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Volg dan de cursus De Digitale Overheid van Gilde Leusden in samenwerking met de Bibliotheek Eemland en Seniorweb. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is op woensdag 4 september van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Leusden.

wo 04 sep

• Cursus Android tablet Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Hebt u een Andoid tablet aangeschaft en wilt u deze leren bedienen? Dan is deze cursus iets voor u. Tijdens vier bijeenkomsten leert u hoe u met uw tablet kunt internetten, e-mailen en hoe u apps kunt installeren en gebruiken. Verder krijgt u veel praktische tips. De cursus Android tablet is een samenwerking tussen Gilde Leusden, de Bibliotheek Eemland en Seniorweb en start op woensdag 4 september van 14.00 tot 16.00 uur.

wo 04 sep

• Presentatie Digitaal nalaten in Leusden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Hoe draagt u uw digitale nalatenschap over aan uw nabestaanden? En wat kunt u doen met de apparaten, accounts, sociale mediaprofielen en abonnementen van de overledene wanneer deze niets heeft overgedragen? Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de presentatie Digitale nalatenschap in de Bibliotheek Leusden op woensdag 25 september van 10.00 tot 12.00 uur.

wo 25 sep

• Blikopeners - auteur José Huurdeman over 'Ondergronds, in de Tweede Wereldoorlog' Bekijk details

12:00 | de Bibliotheek Leusden

Blikopeners is een reeks lezingen die iedere laatste donderdag van de maand plaatsvindt in de Bibliotheek Leusden. Meestal komt de spreker uit de regio of wordt er een lokaal thema of verhaal verteld. Op donderdag 26 september is het de beurt aan José Huurdeman over haar laatste boek 'Ondergronds in de Tweede Wereldoorlog - Verhalen uit de Gelderse Vallei, Veluwe en Krimpenerwaard'. Na de lezing is er een lunch die wordt verzorgd door PON.

do 26 sep

• Historisch Kijkcafé Bekijk details

14:45 | de Bibliotheek Leusden

De Bibliotheek Leusden en de Historische Kring Leusden (HKL) organiseren weer een 'Historisch Kijkcafé', waarbij u vrijblijvend oude foto’s kunt bekijken van Hamersveld, Leusbroek, Stoutenburg en Achterveld. Het thema van deze middag is: 'sneltreinen denderden langs Leusden'.

di 08 okt

• Workshop WhatsApp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Wilt u WhatsApp leren gebruiken? Kom dan naar de workshop WhatsApp op woensdag 30 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Leusden. De workshop is een samenwerking tussen Gilde Leusden, de Bibliotheek Eemland en Seniorweb.

wo 30 okt

• Geef digitale oplichters geen kans! Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Hoe herkent u digitale oplichters en hoe u ze te slim af kunt zijn? Dit hoort u tijdens de presentatie 'Geef digitale oplichters geen kans' woensdag 30 oktober om 14.00 uur in de Bibliotheek Leusden.

wo 30 okt

• Blikopeners - Hans Peter Reinders Bekijk details

12:00 | de Bibliotheek Leusden

Blikopeners is een reeks lezingen die iedere laatste donderdag van de maand plaatsvindt in de Bibliotheek Leusden. Meestal komt de spreker uit de regio of wordt er een lokaal thema of verhaal verteld. Op donderdag 31 oktober is het de beurt aan Hans Peter Reinders van Voedselbos Leusden. Na de lezing is er een lunch die wordt verzorgd door PON.

do 31 okt