Leusden

Resultaat 1 - 10 (van 97)

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Oefen de Nederlandse taal in de Leesclub Makkelijk Lezen. Samen boeken lezen en hierover praten. De Leesclub komt elke maandag bij elkaar van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Leusden.

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Leusden

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Gilde Leusden en Seniorweb de gratis internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere maandag plaats in de Bibliotheek Leusden van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die moeite hebben met hun weg te vinden op het internet.

• Nederlandse taallessen in Leusden Bekijk details

Van 19:00 tot 21:30 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

In samenwerking met Taalhuis Leusden verzorgt NL educatie Nederlandse taallessen op maandagavond van 19.00 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Leusden. Deze lessen zijn voor mensen die al ingeburgerd zijn of niet inburgeringsplichtig zijn.

• TaalcafĂ© in de Bibliotheek Leusden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Iedere dinsdag is er Taalcafé in de Bibliotheek Leusden. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u bij het Taalcafé!

di 18 dec

ma 24 dec