BoekStartwebinar: Met je baby en dreumes plezier beleven aan voorlezen

Donderdag 30 mei 2024, 20:00 | Online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In aanloop naar de landelijke BoekStartdag vertelt Jolien Hesselberth op donderdag 30 mei om 20.00 uur over voorlezen op een leuke en speelse manier aan de allerjongsten. Een webinar boordevol boekentips!

Baby’s en dreumesen genieten van voorlezen en het is ook nog eens goed voor hun taalontwikkeling! Hoe zorg je ervoor dat jij en je kindje plezier beleven aan een voorleesmoment? Welke boekjes zijn daarvoor geschikt? Hoe praat je samen bij een boekje? En wat kun je nog meer voor leuks doen met boeken?

Na afloop weet je meer over de voorleesontwikkeling van je kindje en heb je allerlei ideeën voor leuke, speelse activiteiten bij het voorlezen.

Datum en tijd

Het BoekStartwebinar vindt plaats op donderdag 30 mei om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur. Het is bedoeld voor ouders en grootouders van jonge kinderen. Ook pedagogisch medewerkers, bibliotheekmedewerkers en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom om te kijken.

Registratie

Aanmelden voor het webinar kan via deze Zoom-registratiepagina. Na registratie ontvang je een bevestiging van je inschrijving en uitleg hoe je het webinar kunt volgen. Deelname is kosteloos; het wordt je aangeboden door Stichting Lezen.Bij deelname aan het webinar geef je toestemming dat we je e-mailadres mogen gebruiken om te mailen over of naar aanleiding van het webinar.

Aanmelden