Cursus 'DigiSterker; omgaan met de digitale overheid en DigiD'

12 september 2023, van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek Bunschoten

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil je een verhuizing doorgeven of een gevonden of verloren voorwerp melden? Dat kan bij de balie van het gemeentehuis, maar ook via de website van de gemeente Bunschoten. En zo zijn er nog veel meer dingen die je online kunt regelen. Vind je dat lastig? Dan ben je van harte welkom bij de cursus DigiSterker; omgaan met de digitale overheid en DigiD. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten.

Deze cursus, ontwikkeld door stichting Digisterker, is dé plek om te oefenen met de digitale overheid en DigiD. Door deel te nemen aan deze cursus kun je verschillende overheidszaken in de toekomst ook vanuit huis regelen. Naast www.bunschoten.nl komen ook persoonlijke omgevingen in de cursus aan bod, zoals www.mijnoverheid.nl.

Cursusdata

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur op dinsdagavond, waarbij de eerste bijeenkomst plaatsvindt op dinsdag 12 september van 19.00 tot 21.00 uur in de Bibliotheek Bunschoten. De andere drie bijeenkomsten vinden plaats op 19 en 26 september en 3 oktober. 

Aanmelden

Wil je deze cursus graag volgen? Meld je dan aan via de knop, aan de balie van de Bibliotheek of bel 033-4631914.  Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.

Kaarten


Meld je ook aan voor:

 • Workshop Veilig online in de Bibliotheek Bunschoten

  Maandag 9 oktober van 12.30 tot 14.30 uur organiseert DigiTaalhuis Bunschoten de gratis workshop Veilig online in de Bibliotheek Bunschoten. Een praktische workshop waarin je leert hoe je veilig je smartphone,...

  maandag 9 oktober 2023, van 12:30 tot 14:30

  de Bibliotheek Bunschoten

 • Cursus DigiVitaler in de Bibliotheek Bunschoten

  Er komen steeds meer digitale mogelijkheden om je eigen gezondheid te monitoren en je zorg te regelen. Huisartsen en ziekenhuizen maken gebruik van een patiëntenportaal. En huisartsen en specialisten gebruiken...

  dinsdag 14 november 2023, van 14:00 tot 16:00

  de Bibliotheek Bunschoten