Cursus 'Omgaan met de digitale overheid en DigiD' in Bunschoten

6 oktober 2021, van 18:30 tot 20:30 | de Bibliotheek Bunschoten

Kosten: € 15,-

Wil je een verhuizing doorgeven of een gevonden of verloren voorwerp melden? Dat kan bij de balie van het gemeentehuis, maar ook via de website van de gemeente Bunschoten. En zo zijn er nog veel meer dingen die je online kunt regelen. Vind je dat lastig? Dan ben je van harte welkom bij de cursus Omgaan met de digitale overheid en DigiD. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten.

Deze cursus, ontwikkeld door stichting Digisterker, is dé plek om te oefenen met de digitale overheid en DigiD. Door deel te nemen aan deze cursus kunt u verschillende overheidszaken in de toekomst ook vanuit huis regelen. Naast www.bunschoten.nl komen ook persoonlijke omgevingen in de cursus aan bod, zoals www.mijnoverheid.nl.

Cursusdata

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur op woensdagavond, waarbij de eerste bijeenkomst plaatsvindt op woensdag 6 oktober van 18.30 tot 20.30 uur in de Bibliotheek Bunschoten. De andere drie bijeenkomsten vinden plaats op 13, 20 en 27 oktober.

Aanmelden

Wil je deze cursus graag volgen? Neem dan contact op met Hester Slegtenhorst van DigiTaalhuis Bunschoten via het telefoonnummer 06 – 1340 8209 of kom langs in de nieuwe bibliotheek. Aanmelden kan tot en met maandag 4 oktober. Er is plek voor maximaal zes deelnemers. De kosten om mee te doen zijn € 15,- per persoon. Dit is inclusief het werkboek en koffie of thee.