Cursus DigiVitaler in de Bibliotheek Bunschoten

11 april 2023, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Bunschoten

Kosten: Gratis

DigiVitaler

Er komen steeds meer digitale mogelijkheden om je eigen gezondheid te monitoren en je zorg te regelen. Huisartsen en ziekenhuizen maken gebruik van een patiëntenportaal. En huisartsen en specialisten gebruiken steeds vaker een videoconsult in plaats van een fysieke afspraak. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij deze digitale ontwikkelingen? Volg dan de cursus DigiVitaler in de Bibliotheek Bunschoten.

Tijdens deze cursus maak je kennis met digitale zorg en leer je de mogelijkheden van de digitale zorg kennen. Na het kijken van korte filmpjes met uitleg, ga je zelf oefenen. Aan bod komen bijvoorbeeld het patiëntenportaal van de huisarts en het ziekenhuis, de websites Thuisarts.nl en Apotheek.nl, online een afspraak maken en het videoconsult.

Cursusdata

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten op de dinsdag van 14.00 – 16.00 uur en wordt gegeven in de Bibliotheek Bunschoten. De cursusdata zijn 11, 18 en 25 april.  

Aanmelden

Aanmelden kan via de knop, telefonisch 033-4631914 of meld je aan bij de balie in de Bibliotheek Bunschoten.

Voor de cursus wordt contact met je opgenomen voor een korte intake.

Aanmelden voor de cursus DigiVitaler


Meld je ook aan voor:

  • di 09 mei Workshop Omgaan met je mobiele telefoon

    Heb je een mobiele telefoon maar weet je nog niet hoe alles nu werkt? Volg dan deze workshop. Je gaat zelfstandig aan de slag met het programma Hoe werkt een mobiel? van Oefenen.nl. Dit doe je in eigen...

    Van 11:00 tot 13:00

    de Bibliotheek Bunschoten