Cursus DigiVitaler in de Bibliotheek het Eemhuis

Maandag 11 november 2024, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Gratis

Er komen steeds meer digitale mogelijkheden om je eigen gezondheid te controleren en je zorg te regelen. Huisartsen en ziekenhuizen maken gebruik van patiëntenportalen. En huisartsen en specialisten gebruiken soms het videoconsult in plaats van een fysieke afspraak. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij deze digitale ontwikkelingen? Volg dan de cursus DigiVitaler in de Bibliotheek het Eemhuis.

Tijdens deze cursus maak je kennis met digitale zorg en leer je de mogelijkheden van digitale zorg kennen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van korte filmpjes met uitleg. Door er vervolgens mee te oefenen, leer je het ook zelf te gebruiken. Aan bod komen bijvoorbeeld het patiëntenportaal van de huisarts en van het ziekenhuis, de websites Thuisarts.nl en Apotheek.nl, online een afspraak maken en het videoconsult.

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten op de maandag van 10.00 – 12.00 uur en wordt gegeven in de Bibliotheek het Eemhuis. De cursusdata zijn 11, 18 en 25 november. 

Zit de cursus vol, vul dan het formulier in en geef aan dat je graag deze cursus wilt volgen. Je komt dan op de wachtlijst of je krijgt een plek bij de eerstvolgende cursus.

Voor de start van deze cursus wordt er contact met je opgenomen voor een korte intake.

Aanmelden


Meer digitale cursussen en workshops in de Bibliotheek het Eemhuis