Minecraft bouwwedstrijd (8+) - bouw in teams je eigen land

21 februari 2024, van 13:00 tot 16:00 | Scholen in de Kunst, 4de etage Eemhuis; aanmelden naast Café Bruis

Kosten: € 12,50 p.p.

Ga de uitdaging aan en doe mee met de enige echte Minecraft bouwwedstrijd! Heb je weleens bedacht hoe het zou zijn om de baas van je eigen land te zijn? Een paradijs waar jij de baas bent en alles kan en mag? Maak je eigen vlag, denk na over het landschap, wat er allemaal groeit en wie er leeft. Maak je grootste dromen waar. Is er een pretpark? Een vulkaan? Chocolade-waterval? Niets is te gek!

Jury

Je werkt in teams van 5 personen. Een goede taakverdeling is dus vereist, want je hebt maar beperkt de tijd om je land af te krijgen. De jury kijkt naar functionaliteit, creativiteit en natuurlijk een goede samenwerking! Welk team zal er met de hoofdprijs naar huis gaan?

Programma

Tussen 13.00 uur tot 16.00 uur gaat het helemaal los. Dit is de ultieme test voor jouw creativiteit en Minecraft-skills! 

Schema

12.30 uur - aanmelden
13.00 uur - introductie
13.15 uur - start bouwen
15.45 uur - feestelijke prijsuitreiking

Teams

In teams van 5 deelnemers wordt er aan de bouwopdracht gewerkt. Wil je samen met je vrienden in een team? Vermeld dit dan in het opmerkingenveld bij het kopen van je ticket. Let op: kom je op de dag zelf pas bij de balie aanmelden wanneer je héle team compleet is. Kom je alleen? Wij delen je in een groepje in, misschien ontmoet je wel nieuwe game vrienden. Leuk!

Laptops

Er zijn laptops aanwezig, dus je hoeft zelf niets mee te nemen. Lekker makkelijk! Ervaring met Minecraft is wel vereist. Dus heb jij zin om er in de voorjaarsvakantie helemaal op los te bouwen? Doe dan mee met de Minecraft Bouwwedstrijd en meld je hier aan.

Samenwerking

Dit is een samenwerking van Medialab (onderdeel van Bibliotheek Eemland) en Kunstbrouwerij (onderdeel van Scholen in de Kunst).

Tickets