Voorleesfeestje 'Op de bouwplaats!'

Zondag 2 juni 2024, van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens de landelijke campagne 'Geef een prentenboek cadeau' maken we van voorlezen een echt feestje! Kom gezellig luisteren naar ‘Tim op de Tegels', een origineel, humoristisch en speels verhaal over het jongetje Tim. Zondag 2 juni in de Bibliotheek het Eemhuis.

Tim wil graag naar buiten. Dat mag, maar hij moet van zijn vader op de stoeptegels blijven. 'Omdat het gevaarlijk is om van de tegels te gaan.' Zoals beloofd blijft Tim op de tegels, ook als die worden opgetild door stratenmakers, door een vrachtwagenchauffeur, havenwerkers en een hijskraan. Dit tot grote schrik van papa.

Met leuke activiteit

Na het voorlezen blijven we nog in het thema van het verhaal en doen we met de kinderen een leuke activiteit.

Aanmelden

  • Doelgroep: ca. 2-7 jaar.
  • Gratis activiteit, maar wel graag aanmelden. Alleen de kinderen hoeven aangemeld te worden, i.v.m. benodigde materialen.
  • Let op: het voorlezen begint echt op de aanvangstijd.

Aanmelden


Geef een prentenboek cadeau

We organiseren deze voorleesfeestjes tijdens de actie Geef een prentenboek cadeau. Dit jaar is het humoristische en verrassende prentenboek Kom uit die kraan!! van Tjibbe Veldkamp gekozen als campagnetitel van Geef een prentenboek cadeau. Dit boek kan je tijdens de Voorleesfeestjes bij ons kopen voor maar € 2,99.