Workshop Veilig online in de Bibliotheek het Eemhuis

28 april 2023, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vrijdag 28 april van 10.00 tot 12.00 uur organiseert DigiTaalhuis Amersfoort de gratis workshop Veilig online in de Bibliotheek het Eemhuis. Een praktische workshop waarin je leert hoe je veilig je smartphone, tablet of laptop gebruikt. Aanmelden kan via onderstaand knop. Lukt dit niet, meld je dan aan bij de balie in de Bibliotheek of bel 033-4631914.

Contact met familie gaat via WhatsApp, bankzaken regel je met internetbankieren, je raadpleegt de reisplanner om op tijd op je afspraak te komen en je foto’s maak je nog mooier met een fotoprogramma. Een smartphone, tablet of laptop biedt veel mogelijkheden die je dagelijks gebruikt.

Maar hoe zorg je ervoor dat je ze veilig gebruikt? Dat je bijvoorbeeld niet wordt opgelicht of dat je persoonlijke foto’s en informatie privé blijven? Dit leer je tijdens de workshop Veilig online in de Bibliotheek het Eemhuis.

Neem je eigen smartphone of tablet mee. Zo ga je na de workshop naar huis met een goed beschermde smartphone of tablet en kennis die je helpt om veilig online te gaan.

Aanmelden

Meld je ook aan voor

 • do 11 mei Cursus DigiVitaler in de Bibliotheek het Eemhuis

  Er komen steeds meer digitale mogelijkheden om je eigen gezondheid te controleren en je zorg te regelen. Huisartsen en ziekenhuizen maken gebruik van patiëntenportalen. En huisartsen en specialisten gebruiken...

  Van 18:30 tot 20:30

  de Bibliotheek het Eemhuis

 • do 25 mei Workshop Internetten zonder angst

  Mensen worden steeds sneller slachtoffer van digitale oplichting, phishing en fraude (cybercrime). Dit komt omdat het moeilijk te herkennen is. In deze workshop leer je hoe je het wel kunt herkennen en...

  Van 14:00 tot 16:00

  de Bibliotheek het Eemhuis