Workshop Veilig online in de Bibliotheek Bunschoten

9 oktober 2023, van 12:30 tot 14:30 | de Bibliotheek Bunschoten

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Maandag 9 oktober van 12.30 tot 14.30 uur organiseert DigiTaalhuis Bunschoten de gratis workshop Veilig online in de Bibliotheek Bunschoten. Een praktische workshop waarin je leert hoe je veilig je smartphone, tablet of laptop gebruikt. Aanmelden kan via onderstaand knop. Lukt dit niet, meld je dan aan bij de balie in de Bibliotheek.

Contact met familie gaat via WhatsApp, bankzaken regel je met internetbankieren, je raadpleegt de reisplanner om op tijd op je afspraak te komen en je foto’s maak je nog mooier met een fotoprogramma. Een smartphone, tablet of laptop biedt veel mogelijkheden die je dagelijks gebruikt.

Maar hoe zorg je ervoor dat je ze veilig gebruikt? Dat je bijvoorbeeld niet wordt opgelicht of dat je persoonlijke foto’s en informatie privé blijven? Dit leer je tijdens de workshop Veilig online in de Bibliotheek Bunschoten.

Je kunt gebruikmaken van een laptop van de Bibliotheek, maar als je zelf een smartphone of tablet hebt, neem deze dan mee. Zo ga je na de workshop naar huis met een goed beschermde smartphone of tablet en kennis die je helpt om veilig online te gaan.

Aanmelden


Meld je ook aan voor:

  • di 14 nov Cursus DigiVitaler in de Bibliotheek Bunschoten

    Er komen steeds meer digitale mogelijkheden om je eigen gezondheid te monitoren en je zorg te regelen. Huisartsen en ziekenhuizen maken gebruik van een patiëntenportaal. En huisartsen en specialisten gebruiken...

    Van 14:00 tot 16:00

    de Bibliotheek Bunschoten