Workshop Veilig online in de Bibliotheek Bunschoten GEANNULEERD

Maandag 15 april 2024, van 11:00 tot 13:00 | de Bibliotheek Bunschoten

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Maandag 15 april van 11.00 tot 13.00 uur organiseert DigiTaalhuis Bunschoten de gratis workshop Veilig online in de Bibliotheek Bunschoten. Een praktische workshop waarin je leert hoe je veilig je smartphone, tablet of laptop gebruikt. Aanmelden kan via onderstaande knop. Lukt dit niet, meld je dan aan bij de balie in de Bibliotheek.

Contact met familie gaat via WhatsApp, bankzaken regel je met internetbankieren, je raadpleegt de reisplanner om op tijd op je afspraak te komen en je foto’s maak je nog mooier met een fotoprogramma. Een smartphone, tablet of laptop biedt veel mogelijkheden die je dagelijks gebruikt.

Maar hoe zorg je ervoor dat je ze veilig gebruikt? Dat je bijvoorbeeld niet wordt opgelicht of dat je persoonlijke foto’s en informatie privé blijven? Dit leer je tijdens de workshop Veilig online in de Bibliotheek Bunschoten.

Je kunt gebruikmaken van een laptop van de Bibliotheek, maar als je zelf een smartphone of tablet hebt, neem deze dan mee. Zo ga je na de workshop naar huis met een goed beschermde smartphone of tablet en kennis die je helpt om veilig online te gaan.


Meer digitale workshops en cursussen in de Bibliotheek Bunschoten