De Koperhorst:
Paladijnenweg 275
3813KA Amersfoort

Let op: Huiskamerbibliotheek Nijenstede is per 1 januari 2023 gesloten. Je kunt terecht bij een van onze andere vestigingen.

Informatie voor zorgcentrabewoners

De huiskamerbibliotheek bevat een aantrekkelijke collectie grootletterboeken, luisterboeken, literaire toppers en tijdschriften voor de bewoners van de zorginstelling. U kunt in de huiskamerbibliotheek elke dag terecht om materialen te lenen of in te leveren via de zelfbedieningsapparatuur. De huiskamerbibliotheek heeft ook een daisyspeler en een e-reader.

In de Amersfoortse Huiskamerbibliotheek zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00-11.30 uur vrijwilligers aanwezig. Zij leggen u graag uit hoe de apparaten werken en welke voordelen ze bieden. De vrijwilligers helpen u ook graag met het aanvragen van een bibliotheekpas.

Informatie voor wijkbewoners

Als wijkbewoner kunt u ook terecht in de huiskamerbibliotheek. U kunt hier elke dag terecht om materialen te lenen of in te leveren via de zelfbedieningsapparatuur. En als u een boek, cd of dvd reserveert (uit welke vestiging dan ook), kunt u ervoor kiezen het op te halen in de huiskamerbibliotheek. Handig voor als een reguliere bibliotheekvestiging voor u wat te ver weg is!

In de Amersfoortse Huiskamerbibliotheek zijn er op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00-11.30 uur vrijwilligers. Zij helpen u graag!

Agenda

Er zijn op dit moment geen resultaten over dit onderwerp beschikbaar.