Zomerpret Voorleesfeestjes Op Reis

Kom jij in de zomervakantie ook lekker vaak naar de bieb om stapels leesvoer in te slaan? Dan heb je misschien wel zin om een leuke speurtocht te doen of op één van de voorleesfeestjes te komen. Iedere twee weken maken we een nieuwe boekenreis en is er weer een nieuwe speurtocht!

• 15 juli t/m 28 juli Op Avontuur
  • 29 juli t/m 11 augustus Op Pad
  • 12 augustus t/m 25 augustus Op Zoek

Tijdens deze weken zijn er speurtochten en voorleesfeestjes in alle vestigingen van de Bibliotheek Eemland!

Resultaat 21 - 30 (van 38)

Weergaveopties:

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op pad met het boek '‘Boer Boris gaat naar de markt’' van Ted van Lieshout, een verhaal over het gebruiken van verschillende vervoersmiddelen. Woensdag 7 augustus in de Bibliotheek het Eemhuis.

Van 14:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Hoogland

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op pad met het boek '‘Boer Boris gaat naar de markt’' van Ted van Lieshout, een verhaal over het gebruiken van verschillende vervoersmiddelen. Woensdag 7 augustus in de Bibliotheek Hoogland.

Van 14:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Achterveld

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op pad met het boek '‘Boer Boris gaat naar de markt’' van Ted van Lieshout, een verhaal over het gebruiken van verschillende vervoersmiddelen. Woensdag 7 augustus in de Bibliotheek Achterveld.

• vr 09 aug Zomerpret Voorleesfeestje - Op Pad Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Vathorst

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op pad met het boek '‘Boer Boris gaat naar de markt’' van Ted van Lieshout, een verhaal over het gebruiken van verschillende vervoersmiddelen. Vrijdag 9 augustus in de Bibliotheek Vathorst.

• za 10 aug Zomerpret Voorleesfeestje - Op Pad Bekijk details

Van 11:30 tot 12:30 | de Bibliotheek Vathorst

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op pad met het boek '‘Boer Boris gaat naar de markt’' van Ted van Lieshout, een verhaal over het gebruiken van verschillende vervoersmiddelen. Zaterdag 10 augustus in de Bibliotheek Vathorst.

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op zoek met het boek '‘Een huis voor Harry’' van Leo Timmers, een verhaal over op avontuur gaan en de weg kwijt zijn. Woensdag 14 augustus in de Bibliotheek het Eemhuis.

Van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Baarn

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op zoek met het boek '‘Een huis voor Harry’' van Leo Timmers, een verhaal over op avontuur gaan en de weg kwijt zijn. Woensdag 14 augustus in de Bibliotheek Baarn.

Van 14:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Hoogland

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op zoek met het boek '‘Een huis voor Harry’' van Leo Timmers, een verhaal over op avontuur gaan en de weg kwijt zijn. Woensdag 14 augustus in de Bibliotheek Hoogland.

• do 15 aug Zomerpret Voorleesfeestje - Op Zoek Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Vathorst

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op zoek met het boek '‘Een huis voor Harry’' van Leo Timmers, een verhaal over op avontuur gaan en de weg kwijt zijn. Donderdag 15 augustus in de Bibliotheek Vathorst.

• vr 16 aug Zomerpret Voorleesfeestje - Op Zoek Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Bunschoten

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op zoek met het boek '‘Een huis voor Harry’' van Leo Timmers, een verhaal over op avontuur gaan en de weg kwijt zijn. Vrijdag 16 augustus in de Bibliotheek Bunschoten.

Paginanavigatie