Cursus DigiVitaler in de Bibliotheek Baarn

Donderdag 3 oktober 2024, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Baarn

Kosten: Gratis

Er komen steeds meer digitale mogelijkheden voor mensen om de eigen gezondheid te monitoren en hun zorg te regelen. Huisartsen en ziekenhuizen moedigen patiënten aan om gebruik te maken van patiëntenportalen. En huisartsen en specialisten gebruiken het videoconsult als digitaal alternatief voor de fysieke afspraak. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij deze digitale ontwikkelingen? Volg dan de cursus DigiVitaler in de Bibliotheek Baarn.

Tijdens deze cursus maak je kennis met digitale zorg en leer je de mogelijkheden van digitale zorg kennen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van korte filmpjes met uitleg. Door er vervolgens mee te oefenen, leer je het ook zelf te gebruiken. Aan bod komen bijvoorbeeld het patiëntenportaal van de huisarts en van het ziekenhuis, de websites Thuisarts.nl en Apotheek.nl, online een afspraak maken en het videoconsult.

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten op de donderdag van 10.00 – 12.00 uur en wordt gegeven in de Bibliotheek Baarn. De cursusdata zijn 3, 10 en 17 oktober.

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. 

Aanmelden


Digitale workshops en cursussen in de Bibliotheek Baarn