StartersCafé

Woensdag 11 december 2024, van 19:00 tot 20:15 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Gratis

Ben jij ook een beginnende ondernemer? Kom dan naar het StartersCafé in het Eemhuis. Ontmoet andere startende ondernemers en stel al jouw vragen.

Aanmelden via StartersHUB

Wat is het StartersCafé?

Het StartersCafé is een laagdrempelig netwerk voor starters en allen die dromen over 'voor jezelf beginnen'. Hier ontmoet je andere (startende) ondernemers, die net als jij het fijn vinden om hun ervaringen te delen. Zij hebben (net als jij) 101 vragen en uitdagingen, zoals:

  • Hoe doe ik dat? Hoe hebben andere ondernemers dat gedaan?
  • Hoe kom ik aan klanten?
  • Welke risico’s loop ik als ondernemer?
  • Kan ik het wel?

En nog veel meer … Wil je graag horen hoe anderen het doen? Wil je graag sparren met andere starters? Wil je graag ervaringen delen met andere ondernemers? Dan is het StartersCafé echt iets voor jou!

Het StartersCafé is een initiatief van StartersHUB. Bibliotheek Eemland ondersteunt dit initiatief.

Waar en wanneer

StartersCafé is elke 2e woensdag van de even maanden in het Eemhuis. In de oneven maanden vindt het StartersCafé plaats op de locatie van StartersHUB (adres: Maanlander 6a in Amersfoort).

Kosten

Deelname is gratis. We vragen in het Eemhuis wel een bijdrage voor de koffie en thee. We vinden het fijn als je je van te voren aanmeldt, maar dit is absoluut niet verplicht.

Over StartersHUB

StartersHUB begeleidt en ondersteunt startende ondernemers op hun reis naar ondernemerschap. Het team van StartersHUB  organiseert hiernaast diverse activiteiten om mensen die de stap van werknemer naar ondernemer overwegen te helpen in dit keuzeproces. Eerder verzorgden Joyce en Marian diverse sessies over de stap 'van werknemer naar ondernemer' als bijdrage in de Walk & Talkbijeenkomsten in o.a.  Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn, Hilversum en Rhenen. Eens in de 2 maanden organiseren StartersHUB en Bibliotheek Eemland samen het StartersCafé in Het Eemhuis. Meer info en agenda: startershub.nl