Agenda de Bibliotheek het Eemhuis

In de Bibliotheek het Eemhuis worden lezingen, voorleesfeestjes, jeugdactiviteiten en activiteiten van het DigiTaalhuis georganiseerd.

Resultaat 11 - 20 (van 46)

• wo 24 jul Zomerpret Voorleesfeestje - Op Avontuur Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op avontuur met het boek 'Wij gaan op berenjacht!' van Michael Rosen, een verhaal over angsten en moed. Woensdag 24 juli in de Bibliotheek het Eemhuis.

• wo 31 jul Zomerpret Voorleesfeestje - Op Pad Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op pad met het boek '‘Boer Boris gaat naar de markt’' van Ted van Lieshout, een verhaal over het gebruiken van verschillende vervoersmiddelen. Woensdag 31 juli in de Bibliotheek het Eemhuis.

• 03 mei t/m 31 jul Tentoonstelling BlijGoed en Special Arts Bekijk details

3 mei 2024 t/m 31 juli 2024 | de Bibliotheek het Eemhuis

Bij veel dagbestedingsorganisaties worden prachtige kunstwerken gemaakt. In de kunstvitrine bij de Espressobar in het Eemhuis kun je een bescheiden selectie van deze kunstwerken bewonderen.

• za 03 aug Vragenuurtje over ondernemen door StartersHUB Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Vragenuurtje over ‘starten als ondernemer en wat erbij komt kijken voor joú’. Overweeg je om te starten als zelfstandig professional en of wil je gewoon weten wat daar allemaal bij komt kijken? Wil je een antwoord op die ene prangende vraag? Je weet niet goed waarmee te starten? Kom dan zonder afspraak binnen op ons inloopspreekuur. Geen kosten, geen kapsones, wel eerlijk antwoord op alle vragen (ook de lastige!). Elke eerste zaterdag van de maand.

• wo 07 aug Zomerpret Voorleesfeestje - Op Pad Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op pad met het boek '‘Boer Boris gaat naar de markt’' van Ted van Lieshout, een verhaal over het gebruiken van verschillende vervoersmiddelen. Woensdag 7 augustus in de Bibliotheek het Eemhuis.

• wo 07 aug BabyBieb - Voorlezen aan de allerkleinsten Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Met je baby op schoot een boekje ontdekken en lezen is ontzettend leerzaam. Daarom organiseren we ook voor de allerkleinsten een heerlijk voorleesmoment in de bibliotheek! De baby's genieten tijdens de BabyBieb van een fijn momentje met papa, mama, opa of oma, en de ouders/verzorgers krijgen tips en inspiratie over voorlezen aan en spelen met de baby. Op woensdag 7 augustus in de Bibliotheek het Eemhuis.

• wo 14 aug Zomerpret Voorleesfeestje - Op Zoek Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op zoek met het boek '‘Een huis voor Harry’' van Leo Timmers, een verhaal over op avontuur gaan en de weg kwijt zijn. Woensdag 14 augustus in de Bibliotheek het Eemhuis.

• ma 19 aug Medialab Vakantieworkshop: AI Superstar (10+) Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Gebruik AI om een poster te maken en een nummer te schrijven op een goeie beat. Is jouw popster imago binnen de tijd compleet? Snel, over twee uur moet je namelijk op het podium staan! Maandag 19 augustus in de Bibliotheek het Eemhuis.

• di 20 aug Medialab Vakantieworkshop: Natuurdocumentaire maken (8+) Bekijk details

Cute girl walking in the forest and shooting a video using a professional video camera Van 10:00 tot 15:00 | Het Groene Huis, Park Schothorst

Maak in één dag een echte natuurdocumentaire over het dierenleven in de stad. Dinsdag 20 augustus in Park Schothorst.

• wo 21 aug Zomerpret Voorleesfeestje - Op Zoek Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

De hele zomervakantie maken we van voorlezen een echt feestje in de Bibliotheek! Ga bijvoorbeeld mee op zoek met het boek '‘Een huis voor Harry’' van Leo Timmers, een verhaal over op avontuur gaan en de weg kwijt zijn. Woensdag 21 augustus in de Bibliotheek het Eemhuis.

Paginanavigatie