Agenda de Bibliotheek het Eemhuis

In de Bibliotheek het Eemhuis worden lezingen, voorleesfeestjes, jeugdactiviteiten en activiteiten van het DigiTaalhuis georganiseerd.

Resultaat 21 - 30 (van 356)

• wo 15 feb Energiespreekuur van de gemeente Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Krijg adviezen over energie besparen door een energiecoach. Van overheid tot bedrijfsleven en van burgers tot scholieren, iedereen kan bijdragen aan een duurzamer Nederland. Een beter klimaat begint vandaag. Doe jij ook mee? Dit is hét moment om nog bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer (energie) te besparen. Dat is goed voor ons allemaal, een groener Nederland én onze portemonnee.

• do 16 feb Digitaal Hulpplein in het Eemhuis Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis

In samenwerking met Seniorweb organiseren wij elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek het Eemhuis. Heb je vragen over je tablet of smartphone. Loop je vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan langs.

• do 16 feb Spreekuur DigiTaalhuis Amersfoort Bekijk details

Clock, alarm, old. Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Gratis advies voor als je beter wil leren lezen, schrijven, de Nederlandse taal spreken of de computer gebruiken.

• vr 17 feb Spreekuur DigiTaalhuis Amersfoort Bekijk details

Clock, alarm, old. Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

• vr 17 feb Schrijvers op de Planken Bekijk details

Van 20:00 tot 22:30 | KAdeECafé

De Nacht van de Literatuur ontvangt in het KAdECafé vier schrijvers van nieuw verschenen boeken. Het gaat om drie schrijvers uit de regio Eemland en een landelijke debutant. Van één boek wordt een korte scène op de planken gebracht door leerlingen van de Theatervooropleiding Amersfoort. Er is met elke schrijver een interview over het boek en hun schrijverschap.

• za 18 feb CoderDojo Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Zaterdagmiddag 18 februari 2023 komt CoderDojo Amersfoort weer bijeen in de Bibliotheek het Eemhuis. Kom je ook?

• di 21 feb Spreekuur DigiTaalhuis Amersfoort Bekijk details

Clock, alarm, old. Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

• di 21 feb Cursus Beter lezen en schrijven Bekijk details

Elderly man studying with a group of young college students in library and taking notes Van 19:00 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

De cursus Beter lezen en schrijven op de dinsdagavond is voor volwassen met Nederlands als moedertaal. Deelnemers van de cursus werken aan eigen leerdoelen. Meedoen is gratis. Wel aanmelden bij het spreekuur van DigiTaalhuis Amersfoort.

• wo 22 feb Computer- en internetcursus voor beginners Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Heb je moeite met de computer of internet? Kom dan naar de computercursus voor beginners Klik & Tik op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan aan de balie in de Bibliotheek of door te bellen 033-4631914.

• wo 22 feb Energiespreekuur van de gemeente Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis