Agenda de Bibliotheek het Eemhuis

In de Bibliotheek het Eemhuis worden lezingen, voorleesfeestjes, jeugdactiviteiten en activiteiten van het DigiTaalhuis georganiseerd.

Resultaat 21 - 30 (van 324)

• zo 08 okt Meet & greet fotograaf en componist Anton Havelaar Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

De fototentoonstelling 'Nocturnes' van componist en fotograaf Anton Havelaar is van 6 oktober - 5 januari te zien in het Eemhuis. Op zondag 8 oktober kun jij Anton Havelaar ontmoeten. Met de première van zijn meest recente compositie 'Solo for piano and slides' en fotografie. Een stuk voor piano en lichtbeelden. Hierin zijn zijn bezigheden als componist en fotograaf gecombineerd.

• ma 09 okt Write Watchers Bekijk details

Van 18:30 tot 21:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Write Watchers is voor mensen die momenteel bezig zijn met het schrijven van een boek, of die van plan zijn om een boek te schrijven en een stimulans of een stok achter de deur nodig hebben. In plaats van dit in eenzaamheid te doen, biedt Write Watchers schrijvers de mogelijkheid om elkaar maandelijks te ontmoeten en te ondersteunen in een gezamenlijke omgeving. Aanmelden is niet nodig.

• di 10 okt Spreekuur DigiTaalhuis Amersfoort Bekijk details

Clock, alarm, old. Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Gratis advies voor als je beter wil leren lezen, schrijven, de Nederlandse taal spreken of de computer gebruiken.

• di 10 okt Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek het Eemhuis Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Jij ook? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek het Eemhuis.

• di 10 okt Online Taalcafé Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur. Via Zoom en met gebruik van camera doe je mee. Je mag meedoen als je uit de regio Eemland komt, dus als je uit de gemeente Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden of Woudenberg komt.

• wo 11 okt Computer- en internetcursus voor beginners Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Heb je moeite met de computer of internet? Kom dan naar de computercursus voor beginners Klik & Tik op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan aan de balie in de Bibliotheek of door te bellen 033-4631914.

• wo 11 okt Het Boek van de Maand-gesprek Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek het Eemhuis

Elke tweede woensdag van de maand vindt het Boek van de Maand-gesprek plaats in de Bibliotheek het Eemhuis.

• do 12 okt Digitaal Hulpplein in het Eemhuis Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis

In samenwerking met Seniorweb organiseren wij elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek het Eemhuis. Heb je vragen over je tablet of smartphone. Loop je vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan langs.

• do 12 okt Computer- en internetcursus voor beginners Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Heb je moeite met de computer of internet? Kom dan naar de computercursus voor beginners Klik & Tik op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan aan de balie in de Bibliotheek of door te bellen 033-4631914.

• do 12 okt Workshop Internetten zonder angst Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Mensen worden steeds sneller slachtoffer van digitale oplichting, phishing en fraude (cybercrime). Dit komt omdat het moeilijk te herkennen is. In deze workshop leer je hoe je het wel kunt herkennen en wat je kunt doen. Internet biedt veel mogelijkheden. Het is jammer als de angst je zou weerhouden om er gebruik van te maken. Na de workshop weet je meer en ga je met meer zekerheid het internet op. Donderdag 12 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek het Eemhuis. Gratis, wel aanmelden.

Paginanavigatie