Nieuws over de Bibliotheek Vathorst

Het laatste nieuws over de Bibliotheek Vathorst en de Bibliotheek Eemland!

• Wat zijn 21ste century skills? Bekijk details

25 oktober 2022

Veel basisscholen en het Medialab van de Bibliotheek Eemland zetten in op 21ste century skills, maar wat zijn dat eigenlijk?

• AVI-lezen en leesplezier Bekijk details

5 augustus 2022

Wie schoolgaande kinderen heeft die naar groep 3 of hoger gaan, heeft er vast wel eens van gehoord: AVI-lezen. AVI is het systeem waarmee een school meet hoe de leesontwikkeling van een kind verloopt. Hoe werkt dat dan precies? En is er niet iets veel belangrijker voor de leesontwikkeling van een kind? Namelijk leesplezier.

• Maak je baby gratis lid Bekijk details

13 december 2021

Voorlezen aan je baby is enorm belangrijk! Het stimuleert namelijk de taal- en spraakontwikkeling van je kind. Je kunt jouw baby gratis aanmelden bij de bibliotheek en zo samen genieten van prachtige babyboekjes. Bij aanmelding van een kind van 0 tot 2 jaar ontvang je ook het gratis BoekStartkoffertje.