Resultaat 11 - 20 (van 52)

• Op Hemelvaartsdag en met Pinksteren zijn al onze vestigingen gesloten

14 mei 2020

Op Hemelvaartsdag (do 21 mei) en met Pinksteren (zo 31 mei en ma 1 juni) zijn al onze vestigingen gesloten.

Bekijk details van Op Hemelvaartsdag en met Pinksteren zijn al onze vestigingen gesloten

• Interview Peet

11 mei 2020

Peet is leesconsulent bij de Bibliotheek Eemland.

Bekijk details van Interview Peet

• We gaan weer (aangepast) open!

8 mei 2020

Vanaf woensdag 13 mei zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Eemland weer geopend. Wel met aangepaste openingstijden en een aantal spelregels. We zijn open van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur (met uitzondering van de bibliotheek Achterveld). Leden zijn welkom om materialen te lenen en terug te brengen. Materialen kunnen worden ingeleverd in de brievenbus bij uw vestiging.

Bekijk details van We gaan weer (aangepast) open!

• Het online Lees Thuis Café gaat door tot 20 mei

28 april 2020

Het online Lees Thuis Café van de Bibliotheek Eemland gaat langer door, namelijk tot 20 mei. Met dit online koffie-uurtje wil de Bibliotheek Eemland de mensen die niet naar buiten kunnen, toch online bij elkaar brengen. Het café vindt iedere doordeweekse dag plaats, met uitzondering van 5 mei.

Bekijk details van Het online Lees Thuis Café gaat door tot 20 mei

• De ThuisBieb blijft langer open

24 april 2020

De ThuisBieb is in de appstore van Apple en in de Play Store van Android te vinden. In de ThuisBieb zitten 100 e-books, beschikbaar voor iedereen. De ThuisBieb bijft langer open, namelijk tot en met 1 juni.

Bekijk details van De ThuisBieb blijft langer open

• Wat betekent de (tijdelijke) sluiting tot 20 mei voor leden?

24 april 2020

De directie van de Bibliotheek Eemland heeft, in verband met het coronavirus, besloten om de bibliotheken in haar werkgebied vanaf 13 maart 17.00 uur voor het publiek te sluiten.

Bekijk details van Wat betekent de (tijdelijke) sluiting tot 20 mei voor leden?

• Tegenlicht Meetup gaat woensdag 22 april online door

20 april 2020

Bij de Tegenlicht Meetup Amersfoort mogen drie voor- of tegenstanders in tien minuten hun visie op het onderwerp van een Tegenlicht aflevering schetsen. Op woensdag 22 april vindt deze activiteit vanwege het coronavirus voor het eerst digitaal plaats.

Bekijk details van Tegenlicht Meetup gaat woensdag 22 april online door

• De Bibliotheek Bunschoten verhuist naar het hart van Bunschoten-Spakenburg

17 april 2020

Bibliotheek Bunschoten gaat verhuizen naar een nieuwe locatie aan de Oude Schans. Een prachtige plek in het historisch centrum met uitzicht op de Botterhaven. Bibliotheek Eemland is enthousiast over de locatie en zal de komende maanden voortvarend plannen gaan maken voor de inrichting en programmering.

Bekijk details van De Bibliotheek Bunschoten verhuist naar het hart van Bunschoten-Spakenburg

• Verhalenpodium Waar Gebeurd gaat zondag 19 april online door

14 april 2020

'Waar gebeurd' is een verhalenpodium waar echte mensen, echte verhalen vertellen, gebaseerd op het Amerikaanse 'The Moth'. Op zondag 19 april vindt deze activiteit vanwege het coronavirus voor het eerst digitaal plaats. Dit keer vragen we geen toegangsgeld.

Bekijk details van Verhalenpodium Waar Gebeurd gaat zondag 19 april online door

• De Bibliotheek Eemland start online Lees Thuis Café

9 april 2020

Door het coronavirus zijn veel mensen aan huis gekluisterd. Dat kan saai en vervelend zijn. De Bibliotheek Eemland experimenteert daarom met een online koffiepauze: het Lees Thuis Café, inclusief kort voorleesmoment.. Het doel is om mensen die niet naar buiten kunnen, toch online bij elkaar te brengen. De eerste editie is dinsdag 14 april. Daarna vindt het café tot minimaal 28 april iedere doordeweekse dag plaats, met uitzondering van Koningsdag.

Bekijk details van De Bibliotheek Eemland start online Lees Thuis Café