Nieuws

Algemeen nieuws van de Bibliotheek Eemland en de bijbehorende bibliotheekvestigingen.

Resultaat 21 - 27 (van 27)

 • Vernieuwd educatief aanbod de Bibliotheek Eemland Bekijk details

  23 mei 2022

  Afgelopen periode hebben onze specialisten en medewerkers hard gewerkt om het educatief aanbod van de Bibliotheek Eemland te vernieuwen. Daarmee is ons aanbod voor het nieuwe schooljaar rond.

 • Gratis hulp bij digitale vragen Bekijk details

  12 april 2022

  'Hoe moet ik nou die Oxxio app op mijn i-pad downloaden?’ ‘Waarom krijg ik twee groene vinkjes als ik WhatsApp gebruik?’ ‘Mijn laptop gaat te langzaam kunt u helpen om de laptop sneller te krijgen?’ Of de bezoekers van het Digitaal Hulpplein nu het besturingssysteem Apple of Android gebruiken, de medewerkers kunnen helpen en doen dit gratis. Elke donderdagochtend zitten ze klaar in de Bibliotheek het Eemhuis voor wie digitale vragen heeft.

 • Maak je baby gratis lid Bekijk details

  13 december 2021

  Voorlezen aan je baby is enorm belangrijk! Het stimuleert namelijk de taal- en spraakontwikkeling van je kind. Je kunt jouw baby gratis aanmelden bij de bibliotheek en zo samen genieten van prachtige babyboekjes. Bij aanmelding van een kind van 0 tot 2 jaar ontvang je ook het gratis BoekStartkoffertje.

 • Interview Astrid Bekijk details

  2 juni 2021

  Waarom samenwerken met de Bibliotheek? Astrid van der Spoel vertelt waarom!

 • DigiTaalhuis Amersfoort gaat met Klik & Tik de wijk in Bekijk details

  11 maart 2020

  In de Informatiewinkel in Kruiskamp startte dinsdag 10 maart een kleine groep deelnemers met de cursus Klik & Tik, een computer- en internetcursus voor beginners. Door de samenwerking met Indebuurt033 gaat DigiTaalhuis Amersfoort nu ook de wijk in. Medewerkers van de Informatiewinkels in Kruiskamp en Liendert stelden vast dat verschillende bezoekers op weg geholpen konden worden met een computer- en internetcursus voor beginners.

 • Blog Karin Horst, specialist cultuur: 'Informeer je! Door te lezen, te kijken en te luisteren' Bekijk details

  30 oktober 2019

  In mijn ideale wereld baseert iedereen zich op kennis en informatie door te lezen, te luisteren, te kijken en met elkaar in gesprek te gaan. Tijdens Nederland Leest daag ik u uit dit te doen over duurzaamheid.

 • Blog Lies Pannevis (specialist Jeugd): "Iedere Kinderboekenweek is weer één groot feest" Bekijk details

  1 oktober 2019

  Voor Kinderboekenschrijvers en jeugdbibliothecarissen is het nu de allerdrukste tijd van het jaar: De Kinderboekenweek staat weer voor de deur!

Paginanavigatie