Nieuws

Algemeen nieuws van de Bibliotheek Eemland en de bijbehorende bibliotheekvestigingen.

Resultaat 41 - 50 (van 139)

• Dicht vanwege code rood Bekijk details

14 februari 2021

Maandag 15 februari geldt voor heel Nederland code rood. Daarom zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Eemland gesloten. Doe voorzichtig als je toch de deur uit moet!

Bekijk details van Dicht vanwege code rood

• Verrassingstasjes Bekijk details

11 februari 2021

Wil je graag lezen, maar vind je het lastig om zonder te snuffelen een titel te kiezen om te reserveren? In de vestigingen Baarn, Bunschoten, Leusden en Woudenberg helpen we je graag met de verrassingstas. Het enige wat we van je nodig hebben is een aantal gegevens.

Bekijk details van Verrassingstasjes

• Winnaars fotowedstrijd de Bibliotheek Vathorst Bekijk details

13 januari 2021

Bij de Bibliotheek Vathorst wordt gewerkt aan een nieuwe inrichting. Om de wijk in deze inrichting terug te laten komen door middel van aansprekende en herkenbare foto's van Vathorst is er een fotowedstrijd georganiseerd. De 15 onderstaande foto's hebben deze wedstrijd gewonnen, en komen in de nieuwe inrichting van de Bibliotheek Vathorst te hangen!

Bekijk details van Winnaars fotowedstrijd de Bibliotheek Vathorst

• Onderhoud Baarn 7 januari Bekijk details

30 december 2020

Op donderdag 7 januari is Bibliotheek Baarn gesloten tot 12.00 in verband met onderhoud.

Bekijk details van Onderhoud Baarn 7 januari

• Aangepaste openingstijden feestdagen Bekijk details

23 december 2020

Tijdens de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden voor de vestigingen. Ook sluiten de inleverbussen van 31 december t/m 2 januari.

Bekijk details van Aangepaste openingstijden feestdagen

• Bibliotheek Baarn gaat verhuizen Bekijk details

21 december 2020

De Bibliotheek Baarn gaat samen met Theater de Speeldoos en de Volksuniversiteit verhuizen naar één pand aan de Rembrandtlaan.

Bekijk details van Bibliotheek Baarn gaat verhuizen

• Decemberactie verzilveren Bekijk details

15 december 2020

Voor iedereen die onlangs een abonnement van de Decemberactie heeft afgesloten met daarbij een gratis cadeau-abonnement om weg te geven. Deze kan nog tot 1 juni worden verzilverd in alle vestigingen van de Bibliotheek Eemland.

Bekijk details van Decemberactie verzilveren

• Bibliotheek Vathorst sluit twee weken Bekijk details

3 december 2020

Vanaf vrijdag 1 januari sluit Bibliotheek Vathorst voor twee weken de deuren. In deze twee weken wordt de vestiging omgebouwd en opgefrist.

Bekijk details van Bibliotheek Vathorst sluit twee weken

• BoekStartwebinar 'Hoe leer ik mijn kind praten?' Bekijk details

30 november 2020

Waarom is het zo belangrijk om je stem te laten horen aan het kindje in je buik? Kan voorlezen al bij baby's? Wat begrijpt en zegt een kind van 1 jaar? Hoe zorg je voor een grote woordenschat? Wanneer kun je beginnen met meertalig opvoeden? En is dat niet te verwarrend? Tijdens het webinar 'Hoe leer ik mijn kind praten?' beantwoordt logopedist en taaladviseur (o.a. meertalig opvoeden) Jente Timmer deze en vele andere vragen over taal en voorlezen.

Bekijk details van BoekStartwebinar 'Hoe leer ik mijn kind praten?'

• Decemberactie Bekijk details

30 november 2020

Weet je dit jaar niet wat voor cadeau je moet geven met Sinterklaas of Kerst? Wij maken het je extra makkelijk, want wie in de maand december een abonnement afsluit, mag zo’n zelfde abonnement gratis weggeven aan een vriend of vriendin. Dat is dus dubbel zo leuk lid worden.

Bekijk details van Decemberactie