Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • De cirkel

  Dave Eggers

  Een jonge vrouw krijgt een baan bij het grootste ICT-bedrijf ter wereld; na verloop van tijd begint ze te twijfelen aan de werkwijze van het concern.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De cirkel

 • Ontwaken

  Nora Roberts

  Een Amerikaanse lerares komt door een onverwachte ontdekking over haar vader in Ierland terecht waar ze betrokken wordt in een wereld vol magie.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ontwaken

 • De horlogemaker van Londen

  Natasha Pulley

  Op mysterieuze wijze komt een Engelse jongeman in het bezit van een zeer bijzonder horloge dat hem maanden later het leven redt.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De horlogemaker van Londen

 • Vrouwe Middernacht

  Cassandra Clare

  Shadowhunter Emma en haar parabatai (zielsverwant) Julian gaan in opdracht van de elven op zoek naar een seriemoordenaar die mensen en elven vermoord. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Vrouwe Middernacht

 • Rode nevel

  Dirk Speelman

  In een wereld die worstelt met de gevolgen van klimaatverandering en daarmee samenhangende maatschappelijke onrust, probeert inspecteur Ana Díaz erachter te komen wie verantwoordelijk is voor de moord op een jonge vrouw.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Rode nevel

 • De MaddAddam-trilogie

  Margaret Atwood

  Bundeling van drie met elkaar verbonden dystopische romans van de Canadese schrijfster (1939), waarin steeds een verontrustend beeld van een toekomstige wereld wordt beschreven.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De MaddAddam-trilogie


Boek van de maand

Dave Eggers Het Alles

Als het grootste techbedrijf ter wereld, de Circle, fuseert met het machtigste e-commercebedrijf, ontstaat het rijkste, gevaarlijkste – en vreemd genoeg het geliefdste – monopolie ooit: de Every.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken