AI schrijfwedstrijd

Woensdag 3 april 2024 t/m donderdag 9 mei 2024

Kosten: Gratis

Kun jij ervoor zorgen dat AI het beste korte verhaal schrijft over wat AI als ideale mens ziet en waarom? Dat is de uitdaging van de schrijfwedstrijd die de Bibliotheek Eemland organiseert tijdens de Week van de creatieve AI in Amersfoort (20 tot en met 26 mei). Stuur het verhaal wat jij met AI hebt geschreven uiterlijk 9 mei in. Win een vierweekse online cursus 'Aan de slag met AI' van Erwin Blom!

Bekijk meer

Week van de creatieve AI

Duik in de toekomst tijdens de Week van de Creatieve AI in Amersfoort van 20 tot en met 26 mei! Verwacht een bruisende mix van lezingen, workshops en voorstellingen die je meenemen in wereld van AI. Of je nu een expert of nieuwkomer bent, laat je inspireren en netwerk met de voorlopers in technologie. Maak de toekomst mee!

Ook tijdens de Week van de Creatieve AI

• Expositie: Lost in a dream

Panenca (Christian Arts) bedrijft, zoals hij dat zelf omschrijft, fotografische fictie. Waar fotografie bij uitstek wordt geassocieerd met het afbeelden van de realiteit, is hij juist geïnteresseerd in...

21 mei 2024 t/m 26 mei 2024